КВАЛИТЕТ ЈЕ НА СТРАНИ АЛЖИРА, АЛИ: Пуне трибине стадиона ''Нелсон Мандела'' су умеле да буду кобне и за много јаче екипе

Novosti online

10. 06. 2024. у 10:40

У оквиру афричких квалификација за Светско првенство фудбалери Уганде ће угостити Алжир на ''Нелсон Мандела'' стадиону у Кампали (18.00).

КВАЛИТЕТ ЈЕ НА СТРАНИ АЛЖИРА, АЛИ: Пуне трибине стадиона Нелсон Мандела су умеле да буду кобне и за много јаче екипе

Foto: Profimedia

Група ''Г'' је једна од најуједначенијих у овим квалификацијама и након три одиграна кола чак четири репрезентације имају по шест освојених бодова.

Због гол-разлике први је Алжир, а одмах иза њега су Гвинеја, Уганда и Мозамбик.

Алжирци су квалификације отворили победама над Сомалијом и Мозамбиком, али након тога је уследио слаб наступ на Афричком купу нација који је коштао тренера Белмадија посла, а након тога је кормило преузео Владимир Петковић који је на свом дебију пре пар дана поражен од Гвинеје (1:2).

Са друге стране, Уганда је започела поразом од Гвинеје (1:2), али након тога су остварили узастопне победе над Сомалијом и Боцваном (по 1:0) што их је вратило у врх табеле.

Што се тиче међусобних дуела, ове репрезентације су се састале два пута у последње две године и у оба наврата су славили Алжирци, са 2:0 и 2:1.

Вечерашњи меч је јако битан за оба тима, тако да очекујемо нешто опрезнији приступ и типујемо дуплу шансу на госта уз мало голова.

НАШ ТИП: X2&0-3 (квота 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Преузмите нашу апликацију за љубитеље клађења

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СИНЕР И АЛКАРАЗ СЛАВЕ: Прво чули да се Новак Ђоковић повредио, а сад и ово!

СИНЕР И АЛКАРАЗ СЛАВЕ: Прво чули да се Новак Ђоковић повредио, а сад и ово!

Новак Ђоковић је поново уздрмао тениску јавност, објавивши да је повређен и да неће играти на Завршном мастерсу, а данас су његови тренутно највећи тениски ривали Јаник Синер и Карлос Алкараз сазнали још једну, по њих лепу вест.

07. 11. 2024. у 13:20

Коментари (0)

ТАЈНА КВАЛИТЕТА КАФЕ: Бенефити од зрна до шољице