ПОГАЧИЦЕ СА ЧВАРЦИМА: Нећете моћи да им одолите, а праве се никад лакше

ПОГАЧИЦЕ СА ЧВАРЦИМА: Нећете моћи да им одолите, а праве се никад лакше

Погачице са чварцима су укусно, слано, хрскаво пециво, које посебно прија зими, уз јогурт или омиљени топли напитак. Одличан су избор за доручак, ужину или вечеру.

23. 12. 2024. у 07:00Новости онлине

РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране

РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране

Пилећи медаљони или како их сви популарно називамо чикен нагетси савршен је начин да обрадујете укућане за ручак. Поред тога што се веома брзо праве, овакав рецепт омиљен је управо због тога што месо остаје сочно изнутра а задржава златну и хрскаву корицу споља.

22. 12. 2024. у 09:00

КАКО ДА НАПРАВИТЕ КУЋИЦУ ОД МЕДЕЊАКА: Бајковита празнична посластица која ће нарочито одушевити најмлађе укућане

КАКО ДА НАПРАВИТЕ КУЋИЦУ ОД МЕДЕЊАКА: Бајковита празнична посластица која ће нарочито одушевити најмлађе укућане

Рецепт за ову декоративну и јестиву кућицу подељен је у неколико фаза: набавка материјала, односно слаткиша потребних за декорацију, прирема теста и шара, развлачење теста и печење појединачних комада, склапање контрукције и на крају украшавање.

21. 12. 2024. у 15:00

СЛАТКЕ КИФЛИЦЕ СА БАДЕМОМ: Одлично се слажу са кафом или чајем

СЛАТКЕ КИФЛИЦЕ СА БАДЕМОМ: Одлично се слажу са кафом или чајем

Знате да је празнични период, када вам кућа замирише на најразличитије колачиће, кексиће и кифлице. Зато вам доносимо рецепт за најукусније слатке кифлице са бадемима.

21. 12. 2024. у 07:00Новости онлине

МАЂАРСКА ПОСЛАСТИЦА КОЈУ ЦЕО СВЕТ ОБОЖАВА: Куртош колач, хрскав и укусан

МАЂАРСКА ПОСЛАСТИЦА КОЈУ ЦЕО СВЕТ ОБОЖАВА: Куртош колач, хрскав и укусан

Куртош колач ћете најчешће видети по улицама Мађарске, Чешке, Аустрије за време божићних и новогодишњих празника, само што у свакој од земаља где га месе и продају има другачији назив. Овај необичан колач код нас је прекрштен као оџак колач због специфичне припреме - печено тесто се ставља у посебан калуп и даље пече на јакој ватри или жару.

19. 12. 2024. у 15:00