ГИБАНИЦА БРЗИ ГОНЗАЛЕС: Готова за 3 минута, а пола се поједе док је још у рерни
НЕЋЕТЕ моћи да престанете да једете.
21. 11. 2025. у 22:43
САЛАТА ОД БУНДЕВЕ И ЦВЕКЛЕ СА ОРАСИМА: Здрава шарена салата
Ова салата је пуна боје и здравља, и оставља утисак на први поглед. Сочна цвекла, слатка бундева, мрвичаста фета и ораси који хрскају са сваким залогајем… једноставно магија на тањиру. Савршено за ручак, вечеру, празнике или као прилог уз месо.
21. 11. 2025. у 18:00
КОЛАЧИЋИ СА УРМАМА И ОРАСИМА: Рецепт за здраву посластицу
Ови здрави колачићи са урмама и орасима нису само укусни, већ се и веома брзо припремају. Уверите се сами колико их је лако направити — и то без печења!
21. 11. 2025. у 17:00
ШАРЕНА КРОМПИР САЛАТА: Рецепт за освежавајућу салату
Лаганa, освежавајућa и мириснa – кромпир салата остаје једно од омиљених јела на домаћој трпези, било да је реч о породичним ручковима, свечаним славама или посним данима. Донoсимо вам проверен рецепт који се преноси генерацијама.
21. 11. 2025. у 16:12
ПУФНАСТИ МЕРМЕРНИ КОЛАЧ: Рецепт за брз и једноставан колач
Ово је један од оних колача који мирише на дом од тренутка када почнете да мешате састојке. Мермерни колач је класик који никада не излази из моде – мекан, нежан, ваздушаст и са прелепим чоколадно-ванилин узорком који оставља утисак када се исече.
21. 11. 2025. у 15:29
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНУ КАРАМЕЛ ТОРТУ СА КИВИЈЕМ: Спремите се за рапсодију укуса (ВИДЕО)
ОВО ЈЕ права краљица славске трпезе!
21. 11. 2025. у 13:00
ПИТА СА ВИШЊАМА ОД ХЕЉДИНИХ КОРА: Рецепт за здраву посластицу
У свету где све више тежимо здравијим навикама, домаће посластице добијају нови сјај кроз једноставне, али паметне замене састојака. Ова пита са вишњама и хељдиним корама спаја традицију и здрав приступ исхрани – без шећера, без сувишних калорија, а пуна укуса и мириса који подсећа на детињство.
21. 11. 2025. у 11:18
ПИЛЕТИНА, СЛАНИНА И ТЕСТЕНИНА У САВРШЕНОМ СПОЈУ: Кремаста салата која осваја на први залогај
Комбинација нежне пилетине, хрскаве сланине и кремастог дресинга чини је идеалном за породична окупљања, славе или брзи ручак који се може припремити унапред. Лагана је за израду, а богата у укусу — баш онако како највише волимо.
21. 11. 2025. у 09:00
ПИЛЕЋИ БАТАК У КРЕМАСТОМ СОСУ СА ПАПРИКОМ: Брзо, кремасто и идеално за породични ручак
Комадићи пилетине у богатом кремастом сосу са паприком постају хит домаће кухиње! Јело је једноставно, укуси су пуни, а припрема брза — савршено за сваку прилику.
21. 11. 2025. у 08:00
ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА КНЕДЛАМА: Домаћа, ароматична и пуна укуса
Ова чорба комбинује нежну шаргарепу, богат парадајз пире и мекане кнедле од јајета и брашна. Једноставна је за припрему, а укуси подсећају на топли оброк код куће.
21. 11. 2025. у 08:00
ПОСНА САЛАТА ОД ПАПРИКЕ, ШЕЋЕРЦА, ШАМПИЊОНА: Лака, освежавајућа и пуна укуса
Ова салата комбинује нежну тунјевину, слатки кукуруз, печени лук и паприку, уз хрскав кикирики и сусам. Савршена је као лагани ручак или предјело, а њена припрема је брза и једноставна.
21. 11. 2025. у 07:00
РЕБАРЦА СА КРОМПИРОМ И СЛАНИНОМ: Сочно, ароматично и савршено за породичну вечеру
Овај рецепт комбинује меко говеђе месо, хрскаву сланину и нежан кромпир. Дугим кувањем укуси се савршено сједињују, а резултат је јело које ће задовољити сва непца.
20. 11. 2025. у 19:00
ШАРЕНЕ ПОСНЕ КИФЛИЦЕ: Нежне, мирисне и мекане
Посне шарене кифлице које миришу на детињство. Идеалне су за посну трпезу, славе, празнике, али и сваки дан када пожелите нешто слатко, а лако.
20. 11. 2025. у 18:00
ЋУФТЕ У СОСУ ОД ЦРНОГ ЛУКА: Рецепт за кремасто јело пуно укуса
Нежне, сочне и пуне укуса — ове ћуфте у ароматичном сосу од црног лука идеална су породична вечера која ће одушевити и мале и велике. Сјајно се слажу са кромпиром, кнедлама, пиреом, а припрема је једноставна и приступачна.
20. 11. 2025. у 17:00
ПИЛЕЋА ПРСА У КРЕМАСТОМ СОСУ: Брз, укусан и сочан оброк
Нежно пилеће месо у ароматичном, благо зачињеном сосу од поврћа — савршена комбинација за породични ручак или вечеру. Служи се уз пиринач, тестенину, кромпир или само парче свежег хлеба које ће покупити сваки део овог укусног соса.
20. 11. 2025. у 15:59
СМЕ ЛИ КИСЕЛИ КУПУС ДА СЕ ЗАМРЗНЕ? Само на овај начин главице ће бити укусне и очуване целе године
ЗАМРЗАВАЊЕ киселог купуса је одличан начин да га сачувате за дуже време, а са правилним поступком, можете уживати у његовом укусу и ван сезоне.
20. 11. 2025. у 08:06
РОЛ БАКЛАВА СА МАЛИНАМА И ПЛАЗМОМ: Рецепт за савршену посластицу
Уживајте у слаткој чаролији коју лако можете припремити код куће! Овај рецепт спаја хрскаве коре, кремасти фил од Плазме и гриза и свежу малину, стварајући савршену комбинацију укуса и текстура.
19. 11. 2025. у 22:21
ШТАПИЋИ ОД КРОМПИРА СА ЗАЧИНСКИМ БИЉЕМ: Хрскави, ароматични и једноставни за припрему
Ови штапићи од кромпира обогаћени першуном, белим луком и пармезаном савршено ће освојити сва чула. Могу се пржити у уљу, пећи у рерни или припремити у фритези на врућ ваздух – избор је ваш!
19. 11. 2025. у 21:33
ПОСНА ШАРЕНА САЛАТА: Рецепт за салату која буди апетит и за посне дане
Комбинација црвеног пасуља, кукуруза, младог лука и чери парадајза даје овој салати пуно укуса, боја и текстуре. Једноставна је за припрему, савршена за лагани оброк или као предјело.
19. 11. 2025. у 21:28
РЕЦЕПТ ЗА ТРАДИЦИОНАЛНИ СЛАТКИ КУПУС: Идеалан за почетнике - можете спремити и посну и мрсну варијанту (ВИДЕО)
ПРИПРЕМА овог купуса је тако једноставна да ће га знати скувати и апсолутни почетници!
19. 11. 2025. у 16:10
ПРЖЕНО МЕСО НА КИНЕСКИ НАЧИН: Рецепт за љубитеље азијских укуса
Брзо, ароматично јело у коме се танке тракице меса спајају са хрскавим поврћем и богатим азијским сосом. Идеалан избор за укусан оброк који доноси дашак Истока на ваш сто.
19. 11. 2025. у 13:00
ТЕСТЕНИНА СА ЛОСОСОМ И СПАНАЋЕМ: Брз и кремаст оброк
Брзо, кремасто и елегантно јело које спаја сочни лосос, свеж спанаћ и богати млечни сос. Савршено за укусан ручак или лагану, али ефектну вечеру.
19. 11. 2025. у 12:00
ПРОТЕИНСКА ПРОЈА ИЗ ТИГАЊА: Брза мини слана тортица
Лагана, шарена и готова за 10 минута. Хрскави сусам на дну, мекана проја унутра – идеалан доручак или ужина без глутена и лактозе.
19. 11. 2025. у 11:02
ПОСНА САРМА СА СОЈОМ: Укуснија је и од мрсне, а прави се дупло лакше
ОВАЈ рецепт нуди издашну и хранљиву варијанту традиционалне сарме, у којој је месо замењено сојом.
18. 11. 2025. у 21:09