БЕОГРАД УВОДИ КОВИД ПРОПУСНИЦЕ? Градоначелник Радојичић најавио - забрана славља није реална
ГРАДОНАЧЕЛНИК Београда Зоран Радојичић изјавио је данас да је у Београду првом дозом вакцинисано 57,5 одсто грађана, а другом 55,5 и да главни град никако да достигне жељени проценат од 70 одсто вакцинисаних.
Радојичић је за РТС рекао да је са порастом заражавања, интересовање за вакцинацију мало повећано, али да то није довољно и још једном апеловао на невакцинисане да се вакцинишу.
Градоначелник је истакао да у Београду забрана славља као мера превенције ширења корона вируса, није реална опција и да је реалније да се уведу ковид пропуснице.
-То је реалнија варијанта, ако се усагласимо око тога - рекао је он, а на питање ко треба да се усагласи, одговорио је да то јесу чланови Кризног штаба, али да се ослушкује и мишљење целог друштва.
Градоначелник није могао да каже када ће бити следећа седница Кризног штаба, додајући да такву информацију нема.
Препоручујемо
БЕЗ ОГРАНИЧЕЊА ДО БУДИМПЕШТЕ И СКОПЉА: Очекује се да ће и вакцинисани морати у карантин
15. 09. 2021. у 07:33
ДОЗВОЛА ЗА ПРОВОД У МОБИЛНОМ ТЕЛЕФОНУ: Принцип "кју-ар" код, сличан зеленом сертификату
13. 09. 2021. у 10:00
МАСК ШОКИРАО О ЗЕЛЕНСКОМ: Он је шампион свих времена, извео једну од највећих пљачки САД-а
ИЛОН Маск, амерички милијардер и будући шеф комисије за смањење савезне владе у администрацији новоизабраног председника САД Доналда Трампа, назвао је Владимира Зеленског шампионом свих времена за „једну од највећих пљачки“ Сједињених Америчких Држава.
30. 12. 2024. у 15:29
ДРАМА У КОМШИЛУКУ: Откривена непозната летелица, становници упозорени да потраже склоништа
РУМУНСКИ радарски системи открили су синоћ мали летећи објекат, за који се сумња да је дрон, који је ушао у национални ваздушни простор до шест километара у југоисточном округу Тулчеа, саопштило је министарство одбране Румуније.
27. 12. 2024. у 09:23
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)