ДЕТАЉНА ПРОГНОЗА ЗА НАРЕДНИХ 10 ДАНА: Стижу два таласа захлађења, Божић ће проћи без снега
05. 01. 2022. у 08:12
ДАНАС ће бити последњи дан у низу необично топлих дана, од сутра нам следи знатно хладније време, док би за викенд могао пасти снег и у ниже регије, каже метеоролог Марко Чубрило. После 11. јануара има изгледа за период сувог и умереног хладног времена, а после 15. јануара могуће је ново захлађење.
Повезане вести
СТИЖЕ ОСВЕЖЕЊЕ СА ПАДАВИНАМА: Временска прогноза до краја октобра и за почетак новембра
НАКОН правог "Михољског лета" са температурама од око 20 степени, у Србију стиже освежење са падавинама.
24. 10. 2025. у 17:00
ДЕТАЉНА ПРОГНОЗА ДО КРАЈА ОКТОБРА: Данас 26 степени, па стиже наоблачење, на удару ће прво бити ови делови Србије
У ПЕТАК, за викенд и почетком следеће седмице свежије уз честу појаву кише и локалних пљускова, наводи РХМЗ.
23. 10. 2025. у 06:48
(МАПЕ) ЛЕДЕНА ЗИМА БИЋЕ 30 ДАНА ДЕБЕЛОГ СНЕГА! Детаљна прогноза: Температуре падају испод -10, враћају се `80. године прошлог века
ВЕРУЈЕ да ће ако се остваре дугорочне прогнозе за зиму на планинама бити и до -20 степени, док ће у нижим пределима повремено бити -10 до -12 степени. Имаћемо потпуно другачији осећај зиме у односу на претходне.
21. 10. 2025. у 21:16
ТОПЛИЈЕ, СУНЦЕ ПРОВИРУЈЕ КРОЗ ОБЛАКЕ: Временска прогноза за понедељак, 13. октобар
РЕПУБЛИЧКИ хидрометеоролошки завод дао је најновију временску прогнозу за наредне дане.
13. 10. 2025. у 00:22
ОД ОВОГ ДАТУМА КРЕЋУ МРАЗЕВИ: Временска прогноза за наредни период
У ДРУГОМ делу следеће недеље суво уз хладна јутра која би у већем делу региона могла донети прве мразеве, најављује Марко Чубрило.
12. 10. 2025. у 15:40
Најновије из рубрике
НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ – квалитет и укус који спајају генерације
Најлепше жеље су синоним за врхунску чоколаду препознатљиву по свом богатом и пуном млечном укусу укључујући висококвалитетни какао који овој чоколади доноси карактеристичну текстуру и тврдоћу. Ослањајући се на квалитет, стручност у производњи и посвећеност традицији, Најлепше жеље остају аутентична, права чоколада која већ више од 100 година одушевљава и спаја људе широм региона.
29. 10. 2025. у 10:00
ДВА ВЕКА СРПСКОГ КАРАКТЕРА: Промоција књиге Добрила Аранитовића у издању Фондације ”За српски народ и државу“
На Међународном сајму књига у Београду, у сали „Васко Попа“, одржана је промоција књиге „Два века српске карактерологије. Библиографија радова о карактеру и менталитету Срба (1824–2024)” аутора Добрила Аранитовића, у издању Фондације „За српски народ и државу“.
29. 10. 2025. у 08:39
УЖИВАЈТЕ ДОК МОЖЕТЕ: Ево до када ће трајати Михољско лето у Србији
Након хладног јутра са слабим приземним мразем, на југозападу, југу и југоистоку, у среду ће током дана бити претежно сунчано и осетно топлије време, наводи се у прогнози Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ).
28. 10. 2025. у 23:29
Надзорна камера у Србији снимила битку 3 ВУКА И МЕДВЕДА! Видите КО је био јачи: "Природна хијерархија на делу" (ВИДЕО)
"Посматрамо, учимо, поштујемо."
28. 10. 2025. у 20:41
СВЕТ НА ПРАГУ ДА НАПРАВИ ВАКЦИНУ ПРОТИВ КАНЦЕРА Интервју - добитница Нобелове награде за медицину за "Новости"
СВЕТ је на прагу да направи вакцину против рака, аутоимуних, а могуће и многих других болести. Уколико се пређе тај праг, могла би да почне нова историја човечанства, јер поменуте болести су неизлечиве од постанка човека и сваке године однесу милионе живота широм планете. На прагу те револуционарне терапије довела нас је биохемичарка Каталин Карико, добитница Нобелове награде за медицину 2023. коју је магазин "Тајм" две године раније прогласио једном од 100 најутицајнијих личности света. Каталин Карико и Дру Вајсман добили су Нобела за дугогодишњи научноистраживачки рад, који је допринео развоју мРНА технологије, која је најпре послужила да се експресно направе ковид вакцине.
28. 10. 2025. у 17:12
Коментари (0)