ИЗЛАЗАК ИЗ ЦРВЕНЕ ЗОНЕ: КБЦ "Др Драгиша Мишовић" почиње пријем нековид пацијената
ЗБОГ повољније епидемијске ситуације, и Клиничко-болнички центар "Др Драгиша Мишовић" у Београду прелази у редован режим рада.
Помоћник директора КБЦ "Др Драгиша Мишовић" Предраг Савић изјавио је данас да су спремни за пријем пацијената који нису ковид позитивни.
Он је за РТС рекао да је КБЦ "Др Драгиша Мишовић" од 14. маја успео да болницу испразни од ковид пацијената и да очисти просторије, како би од данас почео да прима нековид пацијенте.
Навео је да ће ову и наредну недељу имати 24-часово дежурство, јер КБЦ "Земун" још није изашао из ковид режима.
-Сви очекујемо да ће епидемиолошка ситуација и даље имати овако повољан ток да би пацијенти који нису ковид коначно после 14 месеци успели да дођу до својих лекара. Кренућемо и са заказивањем, са селективним програмом операција- рекао је Савић.
Препоручујемо
НЕИЗВЕСНО У ИТАЛИЈИ: Попуштање мера ако се побољша епидемиолошка ситуација
17. 05. 2021. у 20:54
ВАКЦИНИСАНО ОКО 19.000 ГРАЂАНА: Имунизација против корона вируса у Ваљеву
17. 05. 2021. у 20:28
ЂОРЂЕ МАРЈАНОВИЋ НИЈЕ УМРО ОД КОРОНЕ: Ћерка открила од чега је преминуо легендарни певач
17. 05. 2021. у 20:16
МАСК ШОКИРАО О ЗЕЛЕНСКОМ: Он је шампион свих времена, извео једну од највећих пљачки САД-а
ИЛОН Маск, амерички милијардер и будући шеф комисије за смањење савезне владе у администрацији новоизабраног председника САД Доналда Трампа, назвао је Владимира Зеленског шампионом свих времена за „једну од највећих пљачки“ Сједињених Америчких Држава.
30. 12. 2024. у 15:29
ДРАМА У КОМШИЛУКУ: Откривена непозната летелица, становници упозорени да потраже склоништа
РУМУНСКИ радарски системи открили су синоћ мали летећи објекат, за који се сумња да је дрон, који је ушао у национални ваздушни простор до шест километара у југоисточном округу Тулчеа, саопштило је министарство одбране Румуније.
27. 12. 2024. у 09:23
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)