"АСАДА ЈЕ ТРЕБАЛО УБИТИ!" Израелски званичник згрозио цивилизовани свет најновијим изјавама!
ИЗРАЕЛСКИ званичник за безбедност рекао је новинама ове недеље да „Тел Авив није заинтересован за атентат на генералног секретара либанског Хезболаха, Хасана Насралаха“, рекавши да „да су желели да га убију ... заправо би га убили“.
Шеф Одељења за истраживање израелске војне обавештајне службе Дрор Шалом рекао је да је Насраллах потпуно свестан да ће Либан изгубити ако отвори ватру на Израел.
- Иран је извор немира и криза у региону директно, кроз свој нуклеарни пројекат и прецизне ракете, и кроз своје оружје у Либану, Сирији, Ираку, Јемену и Гази - рекао је израелски безбедносни званичник у интервјуу за стране медије.
Шалом је рекао да Израел свог сиријског председника Башара Ал Ассада сматра својим непријатељем, сматрајући да је "требало да буде убијен када је користио хемијско оружје".
Коментари безбедносног званичника уследили су недељу дана након што је сиријски председник Башар Ал Асад коментарисао перспективу мировних преговора са Израелом.
(РТ)
Препоручујемо
ТЕРОРИСТИ ИЗ СИРИЈЕ УБИЈЕНИ У ЧЕЧЕНИЈИ: Кадиров тврди да су дошли по специјалном налогу
13. 10. 2020. у 15:15
МАСК ШОКИРАО О ЗЕЛЕНСКОМ: Он је шампион свих времена, извео једну од највећих пљачки САД-а
ИЛОН Маск, амерички милијардер и будући шеф комисије за смањење савезне владе у администрацији новоизабраног председника САД Доналда Трампа, назвао је Владимира Зеленског шампионом свих времена за „једну од највећих пљачки“ Сједињених Америчких Држава.
30. 12. 2024. у 15:29
ДРАМА У КОМШИЛУКУ: Откривена непозната летелица, становници упозорени да потраже склоништа
РУМУНСКИ радарски системи открили су синоћ мали летећи објекат, за који се сумња да је дрон, који је ушао у национални ваздушни простор до шест километара у југоисточном округу Тулчеа, саопштило је министарство одбране Румуније.
27. 12. 2024. у 09:23
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (4)