Рецепт за ПОСНУ тестенину са туњевином (ФОТО/ВИДЕО)
ПОСНИ ручак који ће вас одушевити
Фото: Приватна архива
Одаберите омиљену врсту тестенине, узмите празилук, куван парадајз или кечап, конзерву туњевине и прелеп оброк је скоро спреман! Рецепт је намењен за почетнике у кувању који још нису имали прилике да спремају тестенину са туњевином. Наравно, и за све оне који посте. Одлично и веома брзо решење за ручак или вечеру.
Посна тестенина са туњевином - састојци:
300 гр тестенине
1/2 празилука
уље маслиново
100 мл куваног парадајза (може кечап)
зачин, со, бибер
1 конзерва туњевине
Посна тестенина са туњевином - припрема:
Тестенину скувати, кад кажем тестенина мислим на шпагете, све врсте резанаца, макарона итд... Кувану тестенину оцедити. На уљу пропржити празилук да лепо омекне, додати зачин суви, соли, бибера, куваног парадајза и пустити да укрчка и испари течност.
На крају додати туњевину па и њу мало продинстати. Сипати преко тестенине и уживати у сваком залогају...
Препоручујемо
ДОМАЋА ПОГАЧА: Једноставно се прави и не садржи маргарин (ВИДЕО)
12. 02. 2023. у 12:00
САТАРАШ СА МАКАРОНАМА И ПРАЗИЛУКОМ: Сјајан оброк готов за 30 минута (ФОТО)
10. 02. 2023. у 22:00
КОРАК ПО КОРАК: Плетена погача - изазов за искусне домаћице (ВИДЕО)
10. 02. 2023. у 15:00
ФИЦО ЗАГРМЕО: Оно што Брисел ради Србији нема никакве везе са здравим разумом!
ПРЕМИЈЕР Словачке Роберт Фицо изјавио је данас да ће на самиту ЕУ - Западни Балкан говорити у корист Србије, као и да оно што ЕУ ради Србији нема везе са здравим разумом и да је кажњавају због њених суверених ставова.
17. 12. 2025. у 15:34
"СРБЕ СУ РАСТРГЛИ, РАСТРГЛИ СУ ЈЕДАН НАРОД" Путин жестоко ударио по Европи: Тамо нема цивилизације, само деградације!
ИСПОСТАВИЛО се да на Западу нема никакве цивилизације, већ само континуирана деградација, изјавио је председник Русије Владимир Путин на проширеном колегијуму Министарства одбране Русије.
17. 12. 2025. у 13:13
МИМУ ЗАУСТАВИЛА ПОЛИЦИЈА: Изненадило их је оно што су затекли у колима
НАКОН што их је зауставила полиција, призор у колима их је изненадио...
17. 12. 2025. у 10:09
Коментари (0)