ПОСНИ ОБРОК КОЈИ СЕ ЈЕДЕ БЕЗ ХЛЕБА: Данас правимо пуњени кромпир (ФОТО/ВИДЕО)
Једноставан рецепт, који се брзо и лако припрема

Фото: Приватна архива
Идеалан избор за посни оброк који је веома хранљив и укусан.
Пуњени кромпир - састојци:
300 гр спанаћа
1 шаргарепа
1 мала главица црног лука
3 чена белог лука
600 гр кромпира
целеров лист
уље, со, бибер
Пуњени кромпир - припрема:
Спанаћ исећи на резанце. Кромпир и шаргарепу скувати, не сасвим. Лук уситнити, додати мало уља, па га пропржити и додати спанаћ, сецкану шаргарепу, сецкан бели лук, со, бибер и сецкан целер.

Фото: Приватна архива
Све измешати. Кромпир огулити и пресећи на пола, па га издубити. Издубљен део кромпира мало виљушком издробите, па убаците у спанаћ измешајте и пуните кромпир.
Одозго иду колутови парадајза. Посолити парадајз и премазати уљем. Пећи у рерни на 220 степени око 30 минута да се мало запече. Одличан оброк без хлеба, веома здрав.
Препоручујемо

РЕЦЕПТ ЗА РУЧАК БЕЗ МЕСА: Ово поврће уз бешамел сос добија одличан укус (ВИДЕО)
23. 02. 2023. у 19:45

ЛЕПО И УКУСНО: Како најједноставније да спремите батат (ВИДЕО)
22. 02. 2023. у 21:00

НИЈЕ ВАМ ПОТРЕБАН КОТЛИЋ: Савршен рибљи паприкаш у шерпи (ФОТО/ВИДЕО)
22. 02. 2023. у 13:05

НИЈЕ ГИБАНИЦА, А НИЈЕ НИ ПИТА: Необичан рецепт коме ћете се враћати (ВИДЕО)
19. 02. 2023. у 15:00

ОВА МАЈКА ЈЕ ПОСЕБНА: Разлог су њена деца, а ево и зашто (ВИДЕО)
ОНИ су Илија, Јована и Василије Хаџи-Пурић, полазници Центра за таленте "Никола Тесла".
10. 09. 2025. у 12:13 >> 20:43

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

ДУБОКО РАЗОЧАРАН - ПОПОВИЋЕВ КУМ ОТКРИО: "Лепа Брена Сузану уопште није звала, нити је дошла саучешће да изјави"
ФОЛКЕР не крије разочарење.
11. 09. 2025. у 11:26
Коментари (0)