ТЕСТЕНИНА СА ШУНКОМ И ПАВЛАКОМ: Уз сос од печурака нема грешке (ВИДЕО)
БРЗ, фини оброк од тестенине у ком ће уживати цела породица.

Фото: Јутјуб принтскрин/JelaJelena Petrovic
Потребно је:
- 200 г тестенине
- 1 јаје
- 200 г киселе павлаке
- 2 кашике инстанта из кесе од печурака
- 3 кисела краставца
- 150 г шунке (коцкице)
- 200 мл млека
- мало сира
- качкаваљ
Припрема:
Тестенину сливати, процедити и мало прохладити. Јаје умутити, па додати павлаку и изједначити. Шунку исећи на коцкице као и краставчиће. Све убацити у тестенину.
У млеко додати 2 кашике инстанта печурака, па и то убацити у тестенину. Све изједначити. Плех подмазати уљем, па сипати тестенину.
Одозго се могу мало додати крупне коцке сира и рендан качкаваљ. Пећи на 220 степени да порумени 40-50 мин.
Прохлађен служити и уживати у врхунском укусу.
Препоручујемо

МАЛО ДРУГАЧИЈИ РЕЦЕПТ ЗА ОМИЉЕНИ ХЛЕБ: Кроасан погача са киселим млеком (ВИДЕО)
07. 03. 2023. у 15:30

ПОРОДИЦЕ У ШОКУ НАКОН ШТО СУ ОТВОРИЛЕ КОВЧЕГЕ СА ТЕЛИМА: Нове бизарности након пада авиона у Индији
СИН жене која је погинула у паду авиона компаније Air India изјавио је за Би-Би-Си да су у ковчегу с телом његове мајке пронађени и „други остаци“.
23. 07. 2025. у 16:49

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

НАУЧНИЦИ У СТРАХУ - РИЗИК ОД НЕСТАНКА: Ада Бојана и Бококоторски залив у опасности - море никада није било такво
НИВО Јадранског мора ће, према пројекцијама, до краја века порасти 35 центиметара (цм), што ће угрозити обалска подручја, посебно подручје Аде Бојане и делове Бококоторског залива, наводи се у прошлогодишњем Нацрту Националног плана Црне Горе за прилагођавање на климатске промене.
25. 07. 2025. у 08:55
Коментари (0)