Можете служити као предјело, самостално јело или додатак уз главно јело
Најновије из рубрике

ЧИЗКЕЈК: Рецепт за чизкејк са малинама и белом чоколадом
Овај чизкејк је права гозба за непце – кремаст, нежан, са изразитим наговештајем беле чоколаде и свежих малина. Путер бисквитна основа савршено допуњује баршунасти фил од чизкејка, а све је преливено сјајном глазуром од беле чоколаде.
12. 09. 2025. у 08:12

РОЛНИЦЕ СА БЕЛИМ ЛУКОМ И СИРОМ: Рецепт за мирисне ролнице
Меке, мирисне и пуне укуса – ове ролнице од теста са сиром и белим луком биће звезда сваког стола. Савршене су уз супу, ручак или као топла ужина.
11. 09. 2025. у 17:00

МАРИНИРАНЕ ПАПРИКЕ СА БЕЛИМ ЛУКОМ: Рецепт за ароматичне паприке
Ове киселе паприке су савршене за сендвиче, салате, вечере или као предјело.
11. 09. 2025. у 16:00

СОС ОД СЕНФА СА ЦРНИМ ЛУКОМ И ПЕРШУНОМ: Рецепт за универзални прелив
Овај сос је права бомба укуса – благо љут од сенфа, кремаст, а опет свеж захваљујући зачинском биљу и црном луку. Идеалан је за месо, гриловано поврће, салате или печени кромпир. Брзо се прави и дивно једноставан.
11. 09. 2025. у 15:00

СОЉАНКА: Рецепт за руску чорбу пуну укуса
Сољанка је традиционална руска чорба која својим богатим укусом и густом текстуром одмах осваја. Комбинација меса, поврћа, киселих краставаца и арома зачина чини је савршеним јелом за хладне дане.
11. 09. 2025. у 14:11
Коментари (0)