САВРШЕНИ РЕЦЕПТ ЗА КРАЈ НЕДЕЉЕ: Ево како да претворите месо у прави деликатес (ВИДЕО)
РОЛОВАНО млевено месо савршен оброк за крај радне недеље

Foto: Bakina kuhinja
Бакина Кухиња данас открива тајну, како да млевено месо претворите у прави деликатес и овим оброком обрадујете своје најмилије.
Роловано млевено месо - Састојци:
400 гр млевеног меса
4 чена белог лука
250 гр суве сланине листићи
100 гр сира
мало краставчића
соли бибер
Роловано млевено месо - Припрема:
У млевено месо убацити издробљен бели лук додати соли по жељ бибера млевеном . Може мало мл. црвене паприке и љуте туцане по жељи.
Алуминску фолију раширити на сто па поређати листове сланине па преко раширити млевено месо. На дну ставити сир и краставчиће у облику штапића увити све у ролат заједно са фолијом.
Пећи на 220 степени око сат времена. Пећи пола сата па скинути фолију и запећи да лепо порумени.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо

Од једног теста направите три рецепта: Ролнице, ролат и кифлице ( ВИДЕО)
02. 05. 2023. у 18:43

НЕМАТЕ ИДЕЈУ ЗА РУЧАК? Риба и пиринач као предлог је ОДЛИЧНО решење (ВИДЕО)
13. 04. 2023. у 12:00

ПРАВИМО ИНТЕГРАЛНЕ ШТАПИЋЕ: Одлична грицкалица између оброка (ВИДЕО)
11. 04. 2023. у 21:00

РУЉА ИЗВУКЛА БРИТАНЦА ИЗ СТАНИЦЕ И ЗАПАЛИЛА ГА: Полиција није реаговала из страха за сопствену безбедност
БРИТАНСКИ држављанин преминуо је од последица тешких опекотина након што га је, према наводима локалних медија, група људи извукла из полицијске станице и запалила на улици, јавља Скај њуз.
22. 04. 2025. у 12:01

МАКРОН ПОСЛЕ РУСКОГ НАПАДА: Хитно нам је потребан мир
РУСКИ ракетни напад на град Суми на северу Украјине наглашава хитну потребу за наметањем примирја Русији, изјавио је данас председник Француске Емануел Макрон.
13. 04. 2025. у 15:34

Халид Бешлић "тежак" 13 милиона €, а живи од кирије - "увалио" се у кредит
"САДА изнајмљујем све и живим од кирије, тако је најбоље."
21. 04. 2025. у 18:56 >> 18:56
Коментари (0)