АЈВАР ОД ЦЕПКАНИХ ПАПРИКА: Прави се једноставније, а укус је богатији и пунији
28. 09. 2023. у 17:00
МАДА сезона прављења зимнице увелико траје, још није касно да се обезбедите за зиму, а ми вам доносимо јединствен рецепт за ајвар од цепканих паприка.
Повезане вести
НАПРАВИТЕ ПРАВИ ЛЕСКОВАЧКИ АЈВАР: Странци су спремни да га плате сувим златом
НА југу Србије, у срцу Лесковца, сваке јесени шири се мирис печених паприка. То није само кулинарски ритуал, већ и део идентитета града.
25. 09. 2025. у 17:30
ТУРШИЈА БЕЗ ШЕЋЕРА И СИРЋЕТА: Рецепт који је залудео домаћице у Србији
Предсетављамо вам туршију какву ћете заиста волети
20. 09. 2025. у 21:00
Најновије из рубрике
ПОСНА БАЈАДЕРА: Овај рецепт ће постати центар сваке трпезе (ВИДЕО)
БАЈАДЕРА има и своју посну верзију.
22. 12. 2025. у 13:00
РЕЦЕПТ ЗА МАЂАРСКЕ ПРЖЕНИЦЕ: По једном састојку се разликују од наших, а он потпуно мења укус
ДА ли сте некада јели мађарске прженице?
22. 12. 2025. у 08:45
УКУСНА СУПА СА КУСКУСОМ И ЋУРЕТИНОМ: Брзо, хранљиво и ароматично
Ова супа комбинује нежно ћуреће месо, ароматично поврће и кускус или резанце у један укусан и хранљив оброк. Погодна је за брзи ручак или вечеру, а лагано кување омогућава да све ароме дођу до пуног изражаја.
21. 12. 2025. у 21:07
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ЛАЗАЊЕ: Направите преукусан оброк, идеалан за породични ручак или вечеру
СОЧНЕ , слојевите и препуне укуса, посне лазање су идеално решење за сваки посни ручак или вечеру.
21. 12. 2025. у 19:00
ЧУВЕНИ РЕЦЕПТ СТАРЕ ЈУГЕ: Водена торта поново осваја Балкан
НЕКАДА давно, у скоро свакој свесци са рецептима, прво место заузимала је ова посластица.
21. 12. 2025. у 18:43
Коментари (0)