КИСЕЛИ КРАСТАВЧИЋИ: Нема зимнице без њих, а ово је савршен и брз рецепт који ама баш никад не омане
04. 10. 2023. у 12:48
СТВАРНО би била штета не направити неколико тегли краставчића за зиму, када се овако лако и брзо спремају.
Повезане вести

СОЧНА КРОМПИР САЛАТА: Кисели краставчићи и јаја праве савршену комбинацију
КРОМПИР салату са јајима и киселим краставчићима можете да једете уз месо, као прилог или саму, толико је кремаста и укусна, нећете јој одолети.
09. 02. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

ПОХОВАНИ РОЛАТ ОД МЛЕВЕНОГ МЕСА: Укусан оброк којем нећете одолети
Наш предлог за данашњи ручак.
11. 04. 2025. у 16:00

ОВАКО ИТАЛИЈАНИ ПРАВЕ КУГЛОФ ЗА ВАСКРС: Невероватно је једноставан за припрему, а укус ће вас одушевити
За Васкршње празнике Италијани имају обичај да спремају слатки куглоф у чију средину стављају шарена јаја - тако им десерт уједно буде и декорација за сто.
11. 04. 2025. у 14:30

САЛАТА СА МЛАДИМ ЛУКОМ И ПАВЛАКОМ: Савршен прилог уз печење
Ако тражите свежу пролећну салату и нешто што би вам добро дошло као прилог уз васкршњу трпезу, имамо прави рецепт. Спремите лагану али веома укусну салату од младог лука, павлаке и фете и ваши укућани ће вам бити захвални.
11. 04. 2025. у 13:00

КАПРЕЗЕ ТОРТА: Очаравујућа италијанска чоколадна посластица
Са романтичног италијанског острва Капри потиче и један посебан слатки специјалитет – торта капрезе.
11. 04. 2025. у 11:30

ПРИРОДНО ДО НАЈЛЕПШИХ БОЈА: Четири методе за фарбање црвених јаја - Испашће вам најбоља
Фарбање ускршњих јаја један је од најлепших и најстаријих обичаја у вези са Васкрсом.
11. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)