ТРИКОВИ ЗА БРЖЕ ЉУШТЕЊЕ ПЕЧЕНИХ ПАПРИКА: Ајвар који се припрема очас посла и сочнијег је укуса
12. 10. 2023. у 20:00
ДОНОСИМО вам још један веома укусан рецепт за домаћи ајвар који ће вас одушевити.
Повезане вести
НАЈБРЖИ РЕЦЕПТ ЗА ПАПРИКЕ ИЗ ТЕГЛЕ: Спремите пикантну зимницу за мање од сата (ВИДЕО)
БАРЕНЕ, пеглане, цепкане... све су то врсте зимнице које можете направити од паприка.
29. 10. 2024. у 08:00
ОМИЉЕНО ПРЕДЈЕЛО ПРАЗНИЧНЕ И СЛАВСКЕ ТРПЕЗЕ: Слана розен торта са ајваром, уживаћете у сваком залогају
СЛАНЕ торте употпуњавају сваку празничну трпезу и чине је раскошнијом.
25. 10. 2024. у 07:00
УКУСАН И ЗДРАВ, ПРАВИ РУДНИК ВИТАМИНА Ц: Оригинални немачки рецепт за кисели купус, да уживате у салати у хладним данима
ДОМАЋИЦЕ зимницу навелико праве, а још није касно да се укисели купус.
22. 10. 2024. у 14:13
АЈВАР ОД ЗЕЛЕНОГ ПАРАДАЈЗА: Бољи и укуснији од сваке друге зимнице
Ајвар од зеленог парадајза иде уз сва јела, поготово печења, може изненађујуће дуго да траје. После отварања најбоље је да теглу држите у фрижидеру.
08. 10. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
ДА СУТРА БУДУ НА ТРПЕЗИ: Василице са медом - Слатко пециво које се традиционално прави за Мали Божић
Василице су слатко пециво који се код нас служи на Мали Божић.
13. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
КОЛИКО КВАСЦА ИДЕ НА КИЛОГРАМ БРАШНА: Да вам свако тесто савршено нарасте
Многе жене, посебно оне које немају пуно искуства у кухињи мучи питање колико је потребно ставити квасца у тесто када желимо нешто да направимо.
12. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
МЕКСИЧКА САЛАТА: Освојиће сва ваша чула, како укусом, тако и изгледом
Некада најједноставније ствари доносе огромну промену, што апсолутно важи за ову салату која је истовремено блага али и веома хранљива.
12. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
ЖЕРБО РОЛАТ: Један од оних старинских неодољивих посластица којима је тешко одолети
Уживајте у омиљеној посластици неодољивог укуса.
12. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ЗА ОВАЈ РУЧАК БИЋЕ ВАМ ПОТРЕБНО 15 МИНУТА: Таљателе са сланином
Сочно и сласно јело распаметиће и оне избирљиве.
12. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
Коментари (0)