ТОРТИЉЕ СА ТЕЛЕТИНОМ: Све готово за пола сата
Телетину исецкајте на мале коцке и пржите на уљу, али не до краја већ оставите полузавршено да се на крају запече.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
У ватросталну посуду наслажите тортиља чипс и поспите ренданим сиром, па на то поређајте месо и додајте зачине. Све запеците на 200 степени 10 минута. За то време исецкајте поврће, затим га поређајте по врху, па додајте и киселу павлаку. Оставите неколико минута у искљученој топлој рерни. Служите топло.
Потребно је:
- паковање тортиља чипса
- 200 г телетине
- 200 г сира по жељи
- пола шољице парадајза
- 2 љуте папричице
- 3 млада лука
- 2 кашике киселе павлаке
- со, бибер
- босиљак
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)