КАКО СЕ ПРАВИ ГИБАНИЦА РУЖИЦА: Хрскава, прелепог укуса, пуна фила (ВИДЕО)
ИДЕЈА за доручак никад доста, а сада нам је на менију гибаница ружица

Фото: Јутјуб принтскрин/JelaJelena Petrovic
Састојци за гибаницу ружица:
- 200 г сира
- 3 јаја
- 1/2 прашка за пециво
- танке коре
- мало уља
Припрема:
Раширити кору на сто, па је поуљити. Сир издробити, додати јаја и прашак за пециво и изједначити. Кору мало премазати филом. Ставити на средину коре прсте и увијати у круг, држећи три прста у средини. ФОТО: Приватна архива
Склонити руку и у то удубљење ставити мало фила. Једна кора је довољна за једну ружу. У зависности од тога колико ружа желите, толико вам је и кора потребно.
Покрити мало по ивицама кора фил, па ружитцу окренути наопако и у средину ставити фил и ређати у подмазан округли плех.
Ређати у круг. Додати још мало фила и премазати уљем. Може мало и сусама. Пећи на 190 степени Ц око 30 мин.
Пријатно!
Препоручујемо

ЧОКОЛАДНИ КОЛАЧ СА ЛЕШНИЦИМА ВРХУНСКОГ УКУСА: Ако волите слатко, ово је идеалан колач
07. 02. 2023. у 12:00 >> 17:11

ОВА МАЈКА ЈЕ ПОСЕБНА: Разлог су њена деца, а ево и зашто (ВИДЕО)
ОНИ су Илија, Јована и Василије Хаџи-Пурић, полазници Центра за таленте "Никола Тесла".
10. 09. 2025. у 12:13 >> 20:43

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

ДУБОКО РАЗОЧАРАН - ПОПОВИЋЕВ КУМ ОТКРИО: "Лепа Брена Сузану уопште није звала, нити је дошла саучешће да изјави"
ФОЛКЕР не крије разочарење.
11. 09. 2025. у 11:26
Коментари (0)