ПИЦА ПИТА СА ЋУФТАМА: Савршен предлог за укусну вечеру (ВИДЕО)
ЋУФТЕ и пица - одличан спој!

Фото: Јутјуб принтскрин/Kuvarice manje zbori
ПИЦА ПИТА СА ЋУФТАМА - за тесто потребно је:
600гр брашна
3,5дцл воде
1 дцл уља
1 квасац
ПИЦА ПИТА СА ЋУФТАМА - за ћуфте је потребно:
500гр мешаног млевеног меса
со, бибер
суви зачин
оригано, мајчина душица
500мл парадајз пелата
преко теста: 100гр качкаваља + изрендани качкаваљ
ПИЦА ПИТА СА ЋУФТАМА - припрема:
Брашну додајте со, паленту, квасац, воду, уље и замесите тесто. Замешено тесто оставите да нарасте. Млевеном месу додате зачине, замесите компактну смесу и формирате ћуфте. У тигању загрејете уље и спустите ћуфте.
Када су ћуфте готове додате парадајз пелат, оригано, мајчину душицу.
Надошло тесто поделите на два дела, први ставите у тепсију и развучете га рукама у облику тепсије, тако урадите и са другим. Преко теста ставите 100гр качкаваља исеченог или на листиће. Затим распоредите ћуфте у парадајз сосу преко теста, качкаваља. На крају преко изрендајте качкаваљ. Пеците у загрејаној рерни на 230 степени док не порумени. Пријатно.
Препоручујемо

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио
ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.
05. 06. 2025. у 17:05

СРПСКА ПОСЛА: Никола Јокић запањио свет! Вратио се у Србију и урадио ОВО (ВИДЕО)
НИКОЛА Јокић је најбољи кошаркаш планете, али дајте му лопту и биће најбољи у сваком спорту. То је показао још једном.
08. 06. 2025. у 08:54

ВРТОГЛАВА СУМА: Колику националну пензију прима Љиљана Благојевић
ЈЕДНА од наших најистакнутијих драмских уметница Љиљана Благојевић отишла је у пензију, а налази се међу двадесетчетворо уметника, који ће примају националну пензију за допринос култури.
07. 06. 2025. у 11:30
Коментари (0)