БРЗА И ЛАКА ВЕЧЕРА БЕЗ МЕСА, МОЖЕТЕ ЈЕСТИ И ТОКОМ НОЋИ: Толико је здрава и нискокалорична да нећете моћи да се угојите
УКОЛИКО немате идеју шта да вечерате у овим топлим данима ево једне брзе вечере коју можете јести и сутрадан.
Вечера коју ће успети да спреме чак и почетници у кухињи. Састоји се од поврћа и изузетно је лагана, чак је зато можете јести и у касне сате јер вас неће удебљати.
Припрема се за 35 минута и укусна је и сутрадан.
Састојци:
- Прашак за пециво - 10 г
- Јаја - 4 комада
- црни бибер - 2 г
- Маслиново уље - 40 мл
- Млеко - 40 мл
- Брашно - 120 г
- Кромпир - 2 комада
- Шаргарепа - 2 комадаНакон тога, извадити из рерне и додати 100г ренданог сира и 20г црног или белог сусама. Затим вратити у рерну да се на истој температури пече још 15 минута.
- Празилук - 1 комад
- Купус - 500 г
- Паприка - 1 комад
- Першун - 10 г
ПРИПРЕМА
Потом умутити јаја, додати млеко, маслиново уље, со, бибер, све добро сјединити па затим додати брашно и прашак за пециво. Смесу додати у чинију са поврћем. Добро измешати све састојке па сипати у плех обложен пек папиром. Равномерно је распоредити и пећи 20 минута у рерни загрејаној на 180 степени.
Исеците на парчиће и вечера је спремна за сервирање! Пријатно!
(Курир Стил)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ВОДЕНИЧАРСКА КУКУРУЗНА ПОГАЧА: Слојеви од меког златног теста, а између пуна сира
14. 08. 2023. у 13:14
УКРАЈИНА У РАТ ПОСЛАЛА РОБОТЕ БЕЗ ИЈЕДНОГ ЧОВЕКА: Битка добила неочекивани исход (ВИДЕО)
БРИГАДА Украјинске националне гарде известила је о успешном нападу у коме су учествовали само роботи - од копнених робота наоружаних митраљезима до летелица борбених дронова. Ови роботи су напали руске положаје у Харковској области, на северу Украјине, и - победили.
27. 12. 2024. у 09:04
ДРАМА У КОМШИЛУКУ: Откривена непозната летелица, становници упозорени да потраже склоништа
РУМУНСКИ радарски системи открили су синоћ мали летећи објекат, за који се сумња да је дрон, који је ушао у национални ваздушни простор до шест километра у југоисточном округу Тулчеа, саопштило је министарство одбране Румуније.
27. 12. 2024. у 09:23
А ПОСЛЕДИЦЕ? Кина гради највећу хидроелектрану на свету - иселиће милионе људи, "кешираће" невероватне 35 милијарде долара
ПРОИЗВОДИЋЕ троструко више од 88.2 милијарде kWh, колики је пројектовани капацитет тренутно највеће хидроелектране на свету - "Три кланца" у централној Кини.
26. 12. 2024. у 14:37
Коментари (0)