ТОЛИКО СУ УКУСНЕ, ДА ЋЕТЕ ИХ РЕДОВНО ПРАВИТИ: Пица ролнице са шунком, идеалне за дружења у кућној варијанти
ПИЦА ролнице са шунком савршене су када вам се једе ово омиљено јело, у кућној варијанти.

Фото: Shutterstck
Састојци:
390 г теста за пицу
300 г качкаваља
За прелив:
100 г путера, омекшаног
2 кашичице кечапа
2 кашике парадајз соса
1 кашичица лука у праху
2 кашичице сушеног оригана
Рецепт за најједноставније пица ролнице са шунком:
За пица ролнице загрејте рерну на 218 степени. Подмажите тепсију путером. Припремите прелив што ћете помешати путер са свим преосталим састојцима осим оригана. Добро промешајте док не постане глатко па умешајте оригано.
Тесто за пицу развуците на благо побрашњеној површини. Премажите преливом у равномерном слоју од ивице до ивице. Положите кришке сира тако да покријете тесто. Преко тога ставите шунку, тако да се преклапа.
Почевши од дна дужег дела теста пажљиво ролајте у ролну. Исеците на комаде од десет цм и ређајте их у плех. Пеците 12-15 минута или док не порумене. Врхове премажите остатком соса од путера и сервирајте топло.
(ствар укуса)
Препоручујемо

РЕЦЕПТ ЗА ПРЖЕНИЦЕ НА МАЛО ДРУГАЧИЈИ НАЧИН: Укусан доручак који ће сви обожавати
14. 09. 2024. у 07:00

ТАКО ЈЕДНОСТАВАН И ОДЛИЧАН РУЧАК: Комбинација паленте, поврћа и сира
15. 09. 2024. у 10:00

ОВА МАЈКА ЈЕ ПОСЕБНА: Разлог су њена деца, а ево и зашто (ВИДЕО)
ОНИ су Илија, Јована и Василије Хаџи-Пурић, полазници Центра за таленте "Никола Тесла".
10. 09. 2025. у 12:13 >> 20:43

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

ОБЈАВЉЕН СНИМАК УБИСТВА У МЕТРОУ ИЗ ДРУГОГ УГЛА: Видите ШТА су радили путници док је лепа Ирина издисала (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)
МУЧНЕ сцене из САД.
10. 09. 2025. у 19:43
Коментари (0)