ПРЖЕНИ ТРОУГЛИЋИ СА СИРОМ ОД КРОМПИРОВОГ ТЕСТА: Савршен рецепт за почетак дана
24. 01. 2025. у 07:00
Пржени троуглићи са сиром од кромпировог теста су одлична идеја за доручак уз шољу јогурта.
Повезане вести

ПЕЦИВО СА ОВАСОМ И ТИКВИЦАМА: Садржи све што вам је потребно за добар почетак дана
Пециво од тиквица је лагано, укусно јело идеално за доручак, ужину или лагани оброк. Овај једноставан рецепт је одличан начин да уживате уз минималан напор у хранљивом, а уједно укусном јелу.
05. 03. 2025. у 07:00Јована Васић

СЛАНИ РОЛАТ СА СИРОМ И ГРИЗОМ: Рецепт за домаће пециво који мора да има свака кућа
Ако имате при руци паковање кора за питу, нећете одолети и направићете сласни домаћи ролат са сиром и гризом чим прочитате рецепт.
11. 04. 2025. у 07:00

БРЗ И УКУСАН ДОРУЧАК: Најукусније пица панцероте
Топле, мекане и веома укусне пица панцероте са два пикантна фила које ће вас освојити већ код првог залогаја.
03. 04. 2025. у 07:00

ПЕЦИВО ПО МЕРИ СВИХ УКУЋАНА: Пужићи са сиром, савршен топли и мирисни доручак
Домаћи пужићи са сиром су мекани и ваздушасти, идеални за доручак или вечеру.
28. 03. 2025. у 07:00

СЛАСНИ ШТАПИЋИ СА МАСЛИНАМА: Идеално су решење за доручак, а обрадоваће и оне најмлађе
Брзи и хрскави, најбоље одмах ставите дуплу меру.
23. 03. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

СОЈА СОС: Готов за тили час, а супер иде уз пиринач, месо и многа друга јела
Посан и сласан, даће шмек сваком јелу.
20. 04. 2025. у 11:30

ТРИГОНА: Грчки десерт који се не одбија, а помера границе доброг укуса
Слаткиш који се поједе за трен ока, за праве сладокусце.
19. 04. 2025. у 16:00

ПРОЛЕЋНА РУСКА САЛАТА: Идеална за свечани ускршњи ручак
Пролећна руска салата је лаганија од оригиналне и брже се прави. Одлична је за ускршњу трпезу.
19. 04. 2025. у 14:30

БРЗА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И ЈАГОДАМА: Изгледа као милион долара – а готова је експресно, без печења!
Ова хладна торта са јагодама права је слатка бајка – освежавајућа, лагана и нежна.
19. 04. 2025. у 13:00

БЕЗ ПЕЧЕЊА, А УКУСНЕ: Чоко куглице
Мале, слатке, чоколадне. Прсте да полижете!
19. 04. 2025. у 11:30
Коментари (0)