ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пица четири годишња доба, гурманско јело, са хрскавом подлогом
СA хрскавом подлогом и сласним надевом, прсте да полижете.

Фото Printskrin Youtube/Mom's Best Homemade
Гурманско јело савршено за лепо дружење са пријатељима.
Потребно је:
* 500 г брашна
* 20 г пивског квасца
* млака вода
* мало соли
* кечап
* качкаваљ
* печурке
* шунка
* јаје
* кулен
* маслине
* оригано
Припрема:
Рерну загрејте на 225 степени. Умесите тесто, па га оставите на топлом да нарасте. Онда га поново премесите и пустите да одстоји. Развуците и ставите у плех обложен пек папиром.
Премажите дебелим слојем кечапа и поспите ренданим качкаваљем. Од шунке направите ролнице, па распоредите да површину пице деле на четири једнака дела. У један режањ разбијте јаје и мало посолите, у други поређајте кулен, у трећи на троуглове исечену шунку, а у четврти печурке исечене на листиће. Украсите маслинама, ренданим качкаваљем и поспите ориганом. Пеците пицу 20 минута, у рерни загрејаној рерни на 225 степени.
Пријатно!
(Trpeza)
Препоручујемо

ИДЕАЛАН ЗА ЉУБИТЕЉЕ ЛЕШНИКА: Карамел тарт, кремасти дезерт који се топи у устима
01. 05. 2025. у 15:36

"СТАЗЕ КОСМЕТА" - ЂАКОВИЦА: "Ко срцем мрзи тај је у затвору, ми смо на слободи..." (ВИДЕО)
ЕКИПА "Новости" боравила је на Косову и Метохији крајем јануара ове године, где смо забележили ексклузиван документарни материјал. Серијал "Стазе Космета" обухвата седам епизода, које доносе упечатљиве људске приче из Ђаковице, Штрпца, планинских села Брезовице и Шар планине, Велике Хоче, Ораховца, Призрена и села у близини Косовске Митровице.
22. 05. 2025. у 19:00

ЈОКИЋ ЋЕ И ГРАТИ ЗА СРБИЈУ НА ЕВРОБАСКЕТУ? Бићемо сила на Европском првенству, ово је потврда!
Полако се клупска кошаркашка сезона приводи крају и фокус се пребацује на предстојећи Евробаскет где би могао да заигра и Никола Јокић!
22. 05. 2025. у 22:47 >> 22:47

"ТО ПИЈУ САМО ОЧАЈНИЦИ": Британкси глумац срамно извређао Србе и ракију (ВИДЕО)
ГЛУМАЦ и комичар Џими Кар имао је свој, не тако светли станд-уп моменат који је обликовало елементарно незнање.
23. 05. 2025. у 11:38
Коментари (0)