ПРАВИ СЕ БРЗО И ЛАКО, А СВИ ГА ВОЛЕ: Рестован кромпир, супер прилог
ЈЕФТИН прилог који се једноставно припрема, додајте га вашем јелу и добићете супер ручак.

Фото: Printskrin Jutjub/Јелена Петровић
Састојци:
* 1 кг кромпира
* 1 празилук
* 1 кашика слатке млевене паприке
* коцка супе
Припрема:
У кључалу воду додајте коцку супе да направите бујон. Исеците кромпир на коцкице па га скувајте у бујону. Пропржите празилук исечен на колутове, у тигању на мало уља, па му додајте сечен кромпир, кад омекша. Додајте суви биљни зачин па поспите слатку паприку. Сипајте кутлачу бујона. Виљушком испасирајте кромпир, па га пржите уз повремено мешање, све док не добије боју и док бујон не испари. Служите уз јело или прилог по избору.
(Trpeza)
Препоручујемо

ГУРМАНСКА РАПСОДИЈА КОЈУ ЋЕТЕ ОБОЖАВАТИ: Мексичке кесадиље, прави рај за непца
07. 02. 2024. у 10:13

ОВАКВУ ДО САДА НИСТЕ ЈЕЛИ: Гибаница са сиром, хрскава кора и тесто меко као душа
07. 02. 2024. у 11:00

ЈОШ СЛАЂИ И УКУСНИЈИ, ОТОПИЋЕТЕ СЕ ОД МИЛИНЕ: Куглоф са кокосом
08. 02. 2024. у 10:00

СКАНДАЛ У БРИТАНИЈИ, ПОРОДИЦЕ У ШОКУ: Директорка мртвачнице гледала цртани филм са мртвим бебама у својој кући
ЕЈМИ Аптон (38), оснивачица удружења Florrie’s Army у Лидсу у Енглеској, нашла се у центру велике афере након што су родитељи преминуле деце открили да су тела њихових беба држана у њеној кући уместо у мртвачници.
27. 08. 2025. у 17:50

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

Огроман леш мистериозног бића испливао на познату плажу, сви се питају ШТА ЈЕ ТО? (ФОТО)
ЛЕШ тајанственог и огромног створења испливао је на популарну плажу Kефн Сидан на југу Велса и изненадио локалне становнике и туристе, јавља Сан.
04. 09. 2025. у 18:31
Коментари (0)