ДОДАЈТЕ ПРИЛОГ ПО ЖЕЉИ И УЖИВАЈТЕ У РАПСОДИЈИ УКУСА: Цепкани свињски врат
12. 03. 2024. у 11:00
ЦЕПКАНИ свињски врат, па још обложен сосом, просто прсте да полижете.
Повезане вести
ХРСКАВО И СОЧНО, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилеће бело месо пуњено сиром и мајчином душицом, савршено за недељни ручак
НЕДЕЉА је дан када је обично породица на окупу, па је то идеална прилика да се за ручак спреми нешто посебно укусно.
20. 10. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ПОСНЕ ВАНИЛИЦЕ ПО БАКИНОМ РЕЦЕПТУ: Подједнако укусне као и мрсне
Веома лако се праве, а док их будете пекли замирисаће цела кућа.
25. 12. 2024. у 09:00Новости онлине
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ТЕСТО ЗА ПИЦУ: Лако се прави, а још брже једе
Уместо да купујете тесто за пицу у продавници, можете да направите домаће код куће и укус ће бити фантастичан.
25. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА НАЈЛЕПШЕ ПРАЗНИЧНЕ КЕКСИЋЕ: Укуснији су од куповних, а припремају се брзо и лако
Њихова савршена текстура, мирис ваниле и маслаца, као и могућност украшавања по жељи, одушевиће и вас и ваше госте.
24. 12. 2024. у 15:00
МИСЛИТЕ НА НОВУ ГОДИНУ И БОЖИЋ: Торта од меса - Савршено предјело за свечану трпезу
Ову слану посластицу ништа не може да надмаши на празничној трпези, уживајте у супер комбинацији укуса.
24. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
ПЕСАК ТОРТА - ДОСТОЈНА СВАКЕ ПРАЗНИЧНЕ ТРПЕЗЕ: Слатка и неодољива, а спрема се брзо, лако и без печења
Песак торта, савршенство укуса које се не пече и прави се једноставно и брзо.
24. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
Коментари (0)