СОЧАН НАМАЗ ОД ЛОСОСА: Ароматичан и преукусан, а идеалан за дане поста
Било да га мажете на хлеб или додате као прилог омиљеном јелу, нећете да погрешите.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 1 дцл белог вина
- 1 филе лососа без костију и коже
- 1 филе димљеног лососа
- 6 кашика грчког јогурта (са ниским процентом масти)
- 1 кашика лимуновог сока
- 4 кашике сенфа
- прстохват соли
- прстохват бибера
- 1 сецкана љута папричица
- 2 кашике сецканог влашца
- крекери, двопек или мали хлепчићи за сервирање
Припрема:
Филете лососа продинстајте у вину па оставите са стране. Засебно помешајте грчки јогурт, лимунов сок, сенф, со и бибер, па на крају умешајте и љуту папричицу. Исеците филете лососа на мање комаде па промешајте. Поспите намаз влашцем. (trpeza)
Препоручујемо

ДОМАЋИ МАЈОНЕЗ: Уз помоћ овог рецепта ћете припремити савршен намаз код куће
02. 06. 2024. у 07:00

РЕЦЕПТ ЗА ЏЕМ ОД МАСЛАЧКА: Укусан и супер намаз и за палачинке
30. 05. 2024. у 13:00

ПИТАЊЕ ЈЕ ДАНА КАДА ЋЕ ОТВОРЕНО ДА УБИЈАЈУ НА УЛИЦИ Вучић: Земља нам је у великој опасности, банда влада улицама! Победићемо ово зло заједно
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се нацији из Палате Србија после четири дана узастопног блокадерског дивљања и напада на објекте, полицију и грађане. Поручио је да је питање дана када ће блокадери да отворено убијају на улици, јер им је само то преостало. Рекао је да ће се у наредним данима чинити да се држава повукла, а онда ће показати сву своју одлучност и искористити сва средства на располагању да се врати поредак и мир у земљу. Са народом и грађанима заједно, победићемо ово зло, поручио је Вучић.
17. 08. 2025. у 12:14 >> 12:44

"СРАМ ВАС БИЛО ЗА СВЕ ШТО РАДИТЕ" Вучић са презиром одговорио Жаклини Таталовић на добацивања и упадице
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић одговорио је на упадице и добацивања новинарки Н1 Жаклини Таталовић.
17. 08. 2025. у 14:28

"ПРОМЕНИО ЈЕ ЛИЧНИ ОПИС": Жељков син тврдио да му је отац жив
МНОГЕ је изненадила изјава најстаријеф сина Жељка Ражнатовића Аркана, Михајла да је његов отац жив.
17. 08. 2025. у 16:16
Коментари (0)