ПОСНА ПИЦА: Толико је укусна да ћете је стално правити
Уколико преферирате веганску исхрану или постите, предлажемо вам рецепт за пицу која је довољно лагана, али и храњива захваљујући нутритивном богатству њених састојака.

Foto: Shutterstock
Можете да је користите за било који оброк у току дана, у зависности од ваших обавеза, а и могућност варијације састојка чини је подобном за разне укусе.
Састојци:
- подлога за пицу
- 1/3 тиквице
- 1 паприка
- 1/2 главице црног лука
- парадајаз-пире
- 3,4 кашике конзервираног пасуља
- маслине
- биљни сир
- суви биљи зачин
- оригано
Припрема:
Подлогу за пицу премажите парадајз-пиреом. Очишћену тиквицу исеците на танке колутове, као и паприку, па благо зачините сувим биљним зачином и промешајте. Потом распоредите по тесту. Ређајте затим ситно исецкан лук, пасуљ, маслине. Све поспите изренданим биљним сиром и ориганом и пеците у загрејаној рерни 15-ак минута.
(ona)
Препоручујемо

РЕЦЕПТ ЗА ПИЦА КИФЛИЦЕ: Лаке за припрему, а још лакше се поједу
08. 11. 2024. у 07:00

СТРОМБОЛИ - ИТАЛИЈАНСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Ролована пица укуснија од обичне
07. 10. 2024. у 19:00

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио
ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.
05. 06. 2025. у 17:05

"ОЛ СТАР" СЕ МЕЊА ИЗ КОРЕНА, Никола Јокић ће добити прилику да заблиста као никада! (ВИДЕО)
НБА лига је донела одлуку да из корена промени формат "ол-стар" меча, потврдио је комесар лиге Адам Силвер.
04. 06. 2025. у 21:50

ВРТОГЛАВА СУМА: Колику националну пензију прима Љиљана Благојевић
ЈЕДНА од наших најистакнутијих драмских уметница Љиљана Благојевић отишла је у пензију, а налази се међу двадесетчетворо уметника, који ће примају националну пензију за допринос култури.
07. 06. 2025. у 11:30
Коментари (0)