ПОХОВАНИ КАЧКАВАЉ: Помоћу овог трика ће сваки пут испасти савршено
Рецепт за поховани качкаваљ је врло једноставан, али ипак постоји један трик помоћу ког ће бити исти као из ресторана. Наиме, тајна је у томе да качкаваљ ставите у замрзивач сат времена пре припреме.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 500 г качкаваља
- 3 јајета
- 200 г брашна
- 100 г презли
- уље
Припрема:
Качкавља исеците на дебље листове, отприлике ширине кажипрста, па га ставите у замрзивач.
Док се качкаваљ хлади, припремите презле, брашно, умућена јаја и чашу хладне воде.
Комаде качкаваља потопите у хладну воду, а након тога их уваљајте у брашно, па у јаја и на крају у презле.
Качкаваљ пржите у дубоком уљу док не добије златну боју.
(ona)
Препоручујемо

СЛАНЕ КУГЛИЦЕ СА ЧВАРЦИМА: Савршено предјело за славску трпезу
19. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД НАРА: Прави се од само три састојка, по традиционалном италијанском рецепту
20. 01. 2025. у 12:00Новости онлине

РЕЦЕПТ ЗА СЛАНИ РОЛАТ: Укусна комбинација пршуте и сира
20. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

САВРШЕНА САЛАТА ЗА СЛАВУ: Одлично се слаже уз главно јело, а уштедеће вам доста времена
18. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

"ПОЈЕДОХ СЕ ЖИВ, ИЗЛУДЕ МЕ ТО" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до понедељка
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је из Чачка о отварању ауто-пута до Пожеге.
03. 07. 2025. у 11:49

"МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ" Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи
ЈУЖНА Европа суочава се са жестоким топлотним таласом - температуре прелазе 40 степени Целзијуса, а у шпанској покрајини Уелва измерено је рекордних 46 степени, што је највиша јунска температура у историји земље. Истовремено, Италија, Грчка, Португалија и Западни Балкан такође бележе рекордне врућине, праћене шумским пожарима и људским жртвама.
01. 07. 2025. у 11:45

НЕМА КАМЕРА, РАДАРА, НИ ПОЛИЦИЈЕ: У Србији уведен НОВ НАЧИН мерења брзине - казне стижу на кућну адресу
СИСТЕМ који фунционише потпуно аутоматски.
03. 07. 2025. у 19:09
Коментари (0)