ПОХОВАНЕ ЧОКОЛАДИЦЕ: Топе се у устима, а смажу се за трен ока

Јована Васић

06. 03. 2025. у 16:00

Поховане чоколадице по рецепту кувара Николе Каленића.

ПОХОВАНЕ ЧОКОЛАДИЦЕ: Топе се у устима, а смажу се за трен ока

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • чоколадица
  • брашно 
  • јаја 
  • млевени кекс

Припрема:

Чоколадицу наквасите, па је уваљајте у брашно, јаја и млевени кекс. У дубљу посуду са уљем спустите чоколадицу. Онда пржите на средње јакој температури. Кад млевени кекс порумени, чоколадице извадите на убрус па сервирајте са куглом сладоледа. Након сечења фил ће лагано да цури са стране. Пријатно!

(trpeza)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СЛИКА ИЗ СРБИЈЕ КОЈА СЛАМА СРЦЕ: Трагичан разлог зашто рода 2 дана не напушта згариште - изгорело 2 хектара жита

СЛИКА ИЗ СРБИЈЕ КОЈА СЛАМА СРЦЕ: Трагичан разлог зашто рода 2 дана не напушта згариште - изгорело 2 хектара жита

СВАКЕ године, упркос молбама и апелима, велики број људи пали стрљику и на тај начин долази до пожара у којима страдају туђи усеви, али нажалост и животи невиних бића.

27. 06. 2025. у 16:50

Коментари (0)

Џезверска - кафа која окупља