ПОХОВАНЕ ЧОКОЛАДИЦЕ: Топе се у устима, а смажу се за трен ока
Поховане чоколадице по рецепту кувара Николе Каленића.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- чоколадица
- брашно
- јаја
- млевени кекс
Припрема:
Чоколадицу наквасите, па је уваљајте у брашно, јаја и млевени кекс. У дубљу посуду са уљем спустите чоколадицу. Онда пржите на средње јакој температури. Кад млевени кекс порумени, чоколадице извадите на убрус па сервирајте са куглом сладоледа. Након сечења фил ће лагано да цури са стране. Пријатно!
(trpeza)
Препоручујемо

ЧОКОЛАДНЕ ЛЕДЕНЕ КОЦКЕ: Чоколаднија и укуснија верзија познате посластице
25. 02. 2025. у 08:00Jована Васић

ДОМАЋЕ РУМ ШТАНГЛИЦЕ: Савршене и слатке, за право уживање
20. 02. 2025. у 16:00Jована Васић

БАНАНА КОЛАЧ СА ЧОКОЛАДОМ И ОРАСИМА: Непобедива комбинација укуса (ВИДЕО)
22. 02. 2025. у 11:00Јована Васић

КАТИ - НАЈПОЗНАТИЈИ МАЂАРСКИ КОЛАЧ: Хрскава корица, 2 различита фила и рендана чоколада (ВИДЕО)
17. 02. 2025. у 15:00Jована Васић

НУКЛЕАРНЕ СИЛЕ БИЛЕ НА ИВИЦИ РАТА, А ОНДА ЈЕ УСЛЕДИО ОБРТ: "Кључан је био позив једног човека"
У ДРАМИ која је привукла пажњу светске јавности, амерички председник Доналд Трамп јуче је на друштвеним мрежама објавио да су Индија и Пакистан, након четири дана жестоких сукоба дуж границе, пристали на „потпуни и тренутни прекид ватре“.
11. 05. 2025. у 10:48

ПАНИКА У УКРАЈИНИ: Да ли је ово знак да Путин спрема нови напад "орешником"?
РУСИЈА ће 12. и 13. маја привремено затворити ваздушни простор изнад војног полигона и комплекса за лансирање ракета Капустин Јар, преноси украјински одбрамбени портал Militarnyi 10. маја, наводећи могућност тестирања балистичке ракете средњег домета.
10. 05. 2025. у 12:06

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА, НАПАДНУТ ТАКМИЧАР: "Дигнуто" 1.300 полицајаца, почели нереди - ехо рата на улицама Базела (ФОТО)
КАКО би обезбедиле сигурност током Евровизије, у светлу повећаног ризика од терористичких акција, швајцарске власти су ангажовале више од 1.300 полицајаца, уз додатне снаге из швајцарске војске, као и из суседних земаља - Немачке и Француске.
12. 05. 2025. у 15:25 >> 16:10
Коментари (0)