РЕЦЕПТ ЗА ПОХОВАНЕ ПЕЧУРКЕ: Савршен прилог сваком јелу
Споља хрскаве, изнутра мекане, поховане печурке ће одушевити све.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 500 г печурака
- 2 јаја
- 1 кашичица соли
- 300 г брашна
- 300 г презли
- уље
Припрема:
Печурке добро оперите, па их усолите и оставите да одстоје десетак минута.
Уље загрејте у дубљем тигању. Сваку печурку уваљајте право у брашно, па у умућена јаја, а онда и у презле. Спуштајте их у загрејано уље и пржите док не порумене.
Печурке вадите да убрус како би се оцедиле од вишка уља и служите са салатом и дресингом по жељи.
(ona)
Препоручујемо

ТРИК ЗА НАЈУКУСНИЈУ ПРЖЕНУ РИБУ: Спремљена на овај начин биће веома укусна и мање масна
08. 03. 2025. у 16:00Јована Васић

ПОСНА ПОСЛАСТИЦА: Куглице са шербетом, слатке и укусне
07. 03. 2025. у 12:00Јована Васић

ЗАПЕЧЕНЕ ЊОКЕ У БЕЛОМ СОСУ: Издашно, кремасто јело које ће обожавати цела породица
07. 03. 2025. у 11:00Јована Васић

РУСКИ АМБАСАДОР: Ако НАТО то уради, избиће рат
АКО НАТО обори руски авион, то ће значити војни сукоб, изјавио је амбасадор Русије у Паризу Алексеј Мешков.
25. 09. 2025. у 16:04

РУСИ НАПАЛИ СЕВЕРНО ОД КИЈЕВА: Десетине хиљада људи без струје и воде, Украјинци бесни због недостатка одбране
РУСКИ дронови гађали су у четвртак, 25. септембра, кључну инфраструктуру у градовима Чернигов и Нижин на северу Украјине, оставивши десетине хиљада становника без струје и воде.
25. 09. 2025. у 16:56

ПОРЕКЛО БРЕГОВИЋА: "Отац Хрват, мајка Српкиња, жена муслиманка, на кога је требало пуцати?"
МУЗИЧАР Горан Бреговић рођен је у Сарајеву, а одрастање је према његовим речима, било тешко због оца алкохоличара.
26. 09. 2025. у 10:41
Коментари (0)