КАКО ДА ЈАЈА НЕ ПОПУЦАЈУ ТОКОМ КУВАЊА: Савети које треба да имате у виду пре фарбања
14. 04. 2025. у 08:30
Ако желите да будете сигурни да јаја неће пући током кувања, онда испробајте неку од ове 4 методе.
Повезане вести

УМАЗАЛИ СТЕ СЕ ФАРБАЈУЋИ ЈАЈА? Неколико практичних начина како најбрже да уклоните боју са руку
Након фарбања ускршњих јаја, мрље од боје могу бити упорне, али уз неколико једноставних трикова, ваше руке ће поново бити чисте.
17. 04. 2025. у 10:00

КОЛИКО ДУГО МОГУ ДА СТОЈЕ УСКРШЊА ЈАЈА: Зависи како их чувате, а једна ствар на љусци открива да су се покварила
После Ускрса увек остане доста хране, као и куваних јаја.
22. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

ЧОРБА ОД "ЦВЕТНОГ" ПОВРЋА: Са броколијем и карфиолом
Кад се удруже две главице, карфиола и броколија, настане ова прелепа чорба препуна њихових "цветића", са додатним шмеком пармезана.
23. 07. 2025. у 16:37

РЕЦЕПТ КОЈИ СВИ ТРАЖЕ: Домаћа тирамису чоколада
ДЕСЕРТ који се прави лако, а нестаје брже него што сте га извадили из калупа.
23. 07. 2025. у 11:58

ИДЕАЛНЕ ЗА ДЕСЕРТ И ВРЛО АРОМАТИЧНЕ: Мекане ролнице са поморанџом и белом глазуром (ВИДЕО)
НЕОДОЉИВО је, а могу га спремити и потпуни почетници у кулинарству!
23. 07. 2025. у 11:40

ПУФНАСТЕ И МЕКАНЕ, МОГУ ДА СТОЈЕ ДАНИМА: Погачице са чварцима (ВИДЕО)
ЧВАРКЕ не воли свако, али зато погачице са чварцима сви обожавају.
22. 07. 2025. у 15:00

СЛАТКИШ КОЈИ СЕ У СВАКОЈ СРПСКОЈ КУЋИ СПРЕМА ВЕЋ ГЕНЕРАЦИЈАМА: Сутлијаш (ВИДЕО)
ВРСТА слатког десерта, типичног за многе светске кухиње, који се добија кувањем пиринча у млеку на тихој ватри.
22. 07. 2025. у 13:00
Коментари (0)