РЕЦЕПТ ЗА НАЈЛЕПШИ БЕЗАЛКОХОЛНИ КОКТЕЛ: Морате га пробати, укусан је, освежавајућ и милује непце

Новости онлине

25. 04. 2025. у 14:30

Безалкохолни коктели постали су омиљен избор за све који желе уживати у префињеним аромама без оптерећења алкохолом.

РЕЦЕПТ ЗА НАЈЛЕПШИ БЕЗАЛКОХОЛНИ КОКТЕЛ:  Морате га пробати, укусан је, освежавајућ и милује непце

Foto: Shutterstock

Данас вам доносимо рецепт за "Тропску фантазију", безалкохолни коктел који спаја свежину воћа и кремасту глаткоћу кокоса, стварајући прави рај за ваша чула.

Састојци:

  • 100 мл сока од ананаса
  • 50 мл сока од поморанџе
  • 50 мл кокосовог млека
  • 20 мл сирупа од нане
  • Коцкице леда

Свежа нана и кришка ананаса за декорацију

Припрема:

У блендер сипајте сок од ананаса, сок од поморанџе, кокосово млеко и сируп од нане.

Додајте шаку леда и блендајте док не добијете глатку и пенасту смесу.
Сипајте коктел у високу чашу и украсите листовима свеже нане и кришком ананаса на рубу чаше.
Послужите одмах и уживајте у овом освежавајућем, егзотичном напитку.

(glossy)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ТО ЈЕ МОЈ РАЈ: Неда Украден одлучила где ће провести своје последње дане