ЧИНИ СВАКО ЈЕЛО УКУСНИЈИМ И СОЧНИЈИМ, ПРОБАЈТЕ: Домаћице у млевено месо увек додају 1 (чаробну) намирницу
ИСКУСНЕ домаћице у млевено месо увек додају 1 намирницу, тако ће свако јело бити укусније и сочније. Неће вас коштати пуно.

Фото Profimedia
Домаћице у млевено месо додају путер, кромпир, скроб…
Постоји много начина на које можете припремити млевено месо, а свака домаћица има своју тајну како да буде што укусније и сочније.
У питању је маст која се додаје у млевено месо и која јела као што су ћуфте и фаширане шницле чини много укуснијим и сочнијим.
Свињска маст побољшава квалитет меса, али и даје посебну арому, па самим тим и јела од млевеног меса ће бити много лепша. Најбоље је ако користите свежу маст.
Ево објашњења:
Свежу свињску маст скидате са меса које ћете пећи или пржити и одвајате у кесе. Чувате у замрзивачу док вам не затреба за млевено месо, али пре додавања у смесу она се прво самеље.
Ако немате свежу маст, слободно користите и куповну, као што је она за кување.
(Stil/ Stvar ukusa)
Препоручујемо

НАПРАВИТЕ НАЈБОЉИ ПИРЕ КРОМПИР, ЕВО КАКО: Савршено кремаст уз само овај трик
22. 05. 2025. у 09:00

ЗГУСНУЋЕ СВАКО ЈЕЛО И ДАТИ МУ ПОСЕБАН ШМЕК: 5 најздравијих замена за запршку
21. 05. 2025. у 09:00

ИДЕАЛАН КАО НАМАЗ, ИЛИ КРЕМ: Домаћи намаз од пистаћа, заборавићете на куповни
20. 05. 2025. у 11:00

ПОРОДИЦЕ У ШОКУ НАКОН ШТО СУ ОТВОРИЛЕ КОВЧЕГЕ СА ТЕЛИМА: Нове бизарности након пада авиона у Индији
СИН жене која је погинула у паду авиона компаније Air India изјавио је за Би-Би-Си да су у ковчегу с телом његове мајке пронађени и „други остаци“.
23. 07. 2025. у 16:49

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

НАУЧНИЦИ У СТРАХУ - РИЗИК ОД НЕСТАНКА: Ада Бојана и Бококоторски залив у опасности - море никада није било такво
НИВО Јадранског мора ће, према пројекцијама, до краја века порасти 35 центиметара (цм), што ће угрозити обалска подручја, посебно подручје Аде Бојане и делове Бококоторског залива, наводи се у прошлогодишњем Нацрту Националног плана Црне Горе за прилагођавање на климатске промене.
25. 07. 2025. у 08:55
Коментари (0)