ПОХОВАНИ ПИЛЕЋИ КРОКЕТИ: Због овог састојка месо неће бити суво и жилаво

Андријана Нешић

30. 01. 2023. у 19:32

Пилетину исеците на коцкице средње величине, посолите и премажите сенфом, па је оставите да одстоји у фрижидеру бар три сата.

ПОХОВАНИ ПИЛЕЋИ КРОКЕТИ: Због овог састојка месо неће бити суво и жилаво

Фото: Профимедиа

Поспите першуном и биљним зачином, па уваљајте сваки комад у брашно, а затим у јаја. Поспите месо сусамом и на крају презлама.

Похујте пилетину у врелом уљу. Ређајте је на убрусе да би крокети упили вишак масноће. По жељи, нарендајте качкаваљ на врело месо, јер тако ће бити сочније и омекнуће, јер ће месо упити додатну масноћу качкаваља.

Потребно је:

  • 1,5 кг пилећег белог меса
  • шоља сусама
  • 6 јаја
  • 200 г сенфа
  • першун nпрезле
  • со
  • биљни зачин
  • брашно за поховање

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИЈА је померила своје планове за директну агресију са 2030. на 2027. годину, а Европа је све гласнија о ризику од директног сукоба, у којем би се балтичке државе могле наћи под окупацијом.

20. 12. 2025. у 09:41

Коментари (0)

ДЕЛИЈЕ И ГРОБАРИ ПЛАЧУ! Звездаш довео деду од 96 година први пут на стадион Партизана - оно што се тамо десило, сви ће памтити (ВИДЕО)