ПИКАНТНА РЕБАРЦА: Сва тајна је у маринади
Сједините све наведене састојке и натопите ребра у маринади. Оставите их у покривеној посуди, у фрижидеру, да добро упију зачине, најмање два сата.

Foto: Shutterstock
Након тога оцедите ребра од маринаде и пеците их на роштиљу или у рерни. Уколико изаберете први начин, загрејте роштиљ и намажите ребра парчетом лука. Ставите ребра да се пеку, окрећите их често и сваки пут намажите маринадом помоћу четке.
У другом случају ставите маринирана ребра у посуду за печење, покријте фолијом и пеците у загрејаној рерни, око 70 минута. Затим скините фолију и пеците још 20-30 минута, док лепо не порумене. Ребра служите са прилогом и салатом по избору.
Потребно је:
- 1 кг меснатих свињских ребара
- 500 мл пива
- 2 кашике меда
- 50 мл соја соса
- 2 кашике кечапа
- 1/2 кашичице чили паприке
- кашичица млевене зачинске паприке
- соли по укусу
- свеже млевени бибер

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио
ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.
05. 06. 2025. у 17:05

СРПСКА ПОСЛА: Никола Јокић запањио свет! Вратио се у Србију и урадио ОВО (ВИДЕО)
НИКОЛА Јокић је најбољи кошаркаш планете, али дајте му лопту и биће најбољи у сваком спорту. То је показао још једном.
08. 06. 2025. у 08:54

ВРТОГЛАВА СУМА: Колику националну пензију прима Љиљана Благојевић
ЈЕДНА од наших најистакнутијих драмских уметница Љиљана Благојевић отишла је у пензију, а налази се међу двадесетчетворо уметника, који ће примају националну пензију за допринос култури.
07. 06. 2025. у 11:30
Коментари (0)