ЗА НАЈУКУСНИЈУ ПИЛЕТИНУ: Направите маринаду од 3 једноставна састојка
МАРИНИРАЈТЕ пилетину уз помоћ мало соли, белог лука и јогурта.

Foto: Shutterstock
Пилетина је многима омиљени ручак, а уз неколико трикова можете да направите најукуснију пилетину.
Како бисте постигли хрскавост и одличан укус, маринирајте комаде меса неколико сати пре печења
Куварица Клер Ловер за Лифехацкер каже да одлична маринада може да се направи од само три састојка - јогурта, белог лука и соли! У посуди помешајте јогурт, со и бели лук. Користите једну кашичицу соли са белим луком на сваку чашицу јогурта.
Маринаду прелијете преко пилетине и пустите да одстоји бар 6 сати пре печења.
Препоручујемо

НЕКАДА НЕ УСПЕВА НИ НАЈИСКУСНИЈИМ ДОМАЋИЦАМА: Како да направите најукуснији ГРИЗ - ово је идеална количина састојака
29. 04. 2023. у 17:26 >> 17:31

СЈАЈАН ДЕСЕРТ ЗА ПРАЗНИКЕ БЕЗ ПЕЧЕЊА: Готов за 20 минута (ВИДЕО)
12. 04. 2023. у 21:00

ЦЕО ШИД ТУГУЈЕ ЗА ЛЕПОМ МИЛАНОМ: Девојка (26) трагично преминула, данима се опраштају од ње на друштвеним мрежама
ДЕВОЈКА Милана Мишић (26) из Шида трагично је преминула 15. јула, а на вечни починак испраћена је два дана касније у пратњи неутешне породице, пријатеља, рођака и многобројних суграђани који се данима од ње опраштају на друштвеним мрежама.
27. 07. 2025. у 08:48

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

КРИСТИЈАН НА МУКАМА: "Деца су нам у болници, по цео дан примају инфузије, не одвајамо се од њих"
КРИСТИЈАН Голубовић огласио се из Клиничко-болничког центра Земун, где се тренутно налази заједно са супругом Кристином Спалевић. Њихова деца тренутно су хоспитализовани, а породица пролази кроз тежак период.
28. 07. 2025. у 22:12
Коментари (0)