ЛАЖНЕ ПИРОШКЕ, БЕЗ МЕШЕЊА: Ево зашто су укусније и од Карађорђеве шницле
Праве се очас посла
 
                                                                                    Фото Јутјуб Принтскрин
Састојци:
- 500 г готових кора за питу
- 250 г домаћег сира
- 250 г сира (трапист, едемар...)
- 200 г киселе павлаке
фил:
- 4 јаја
- 200 г брашна
- 2 дл минералне воде
- Уље за пржење
Припрема:
Изрендати домаћи сир, па га помешати са осталим сиром и додати павлаку, па сјединити. У малу посуду размутити брашно са водом, за лепљење кора. Раширити кору, па је преклопити са десне стране (до средине), па исто учинити и са леве стране. Ставити фил на кору, па је уролати. За поховање: Умутити јаја, у другу посуду спремити брашно, а у трећу киселу воду. Уролане пите умакати у киселу воду, у брашно, а затим у јаја и ставити у уље да се прже.
Препоручујемо
 
                    
                    РУСИ СЕ КУНУ У ОВАЈ РЕЦЕПТ: Најбољи уштипци од 4 састојака - готови за 15 минута
08. 08. 2023. у 17:09
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)