НАШ ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Посне поховане тиквице из рерне
26. 08. 2023. у 07:00
УЖИВАЋЕТЕ уз ову верзију похованих тиквица припремљених на много здравији начин, са доста мање уља.
Повезане вести
СЛАНА ПОСНА БАЈАДЕРА: Декоративно, укусно и хладно предјело, идеално за Светог Николу (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за посну слану бајадеру која се спрема очас посла.
18. 12. 2024. у 09:00
ПОСНА ПИТА СА ПЕЧУРКАМА: Брзо се припрема и гарантује савршен укус
Ако тражите једноставан и укусан рецепт за посни оброк, ова пита са печуркама је прави избор. Комбинација хрскавих кора и богатог надева од печурака чини је идеалном за ручак, вечеру или послужење гостима.
18. 12. 2024. у 07:00
ПОСНА САЛАТА СА ПРОКЕЉОМ: Одлична за све врсте славља, можете је спремити за Светог Николу као прилог уз рибу
Ову здраву и веома укусну салату можете сервирати као предјело или прилог риби или месу.
18. 12. 2024. у 15:00
МАНАСТИРСКИ ПАПРИКАШ: Брзо се спрема, а има неупоредиво бољи укус од онога са месом
Манастирски паприкаш је неодољиво укусан и идеалан је оброк када постите, а уз то је и веома здрав.
18. 12. 2024. у 11:00
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ ХЛЕБ: Мекан као душа, а пун укусних семенки
Посни хлебови су право олакшање због њихове брзе и једноставне припреме.
11. 12. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ЧОКОЛАДНЕ ПРОФИТЕРОЛЕ: Укусне и кремасте таман су идеалне за један залогај
Слаткиш за залогај довољан да поправи расположење. За овај десерт кажу да потиче из Француске, али се толико проширио да га сви често једемо.
29. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
ЈАГЊЕТИНА ИСПОД САЧА: Традиционални ручак за празничну трпезу
Овај начин припреме јагњетине даје изузетно сочно и укусно месо, а поврће упија све сокове и ароме, стварајући савршен оброк.
29. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
ОТКРИВАМО КАКО ДА НАПРАВИТЕ ТЕРИЈАКИ СОС: Слатко кисели умак идеалан за све врсте меса
Теријаки сос је пореклом из Јапана, али је врло популаран у целом свету и једе се уз месо или салате.
29. 12. 2024. у 09:00Новости онлине
ПОСНА ЦАРСКА ПИТА: Брза припрема и шаренолики изглед је издвајају од свих јела
Време поста је и даље, па се домаћице довијају које рецепте да искористе и тако обрадују своје укућане.
29. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
ПАЛАЧИНКЕ СУЗЕТ: Рецепт за отмену посластицу која је на менију и у најпрестижнијим ресторанима
Легенда о настанку сузет палачинака каже да је настала случајно, током посете Едварда, будућег краља Британије, Азурној обали.
28. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
Коментари (0)