ДВА ПРОВЕРЕНА РЕЦЕПТА ЗА ПОСНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Први са кромпиром и луком - други са шампињонима и пиринчем
ПОСНЕ пуњене паприке, укусне су и топле и хладне, одличне како са зеленим тако и са црвеним паприкама. Састав пуњења можете обогатити различитим зачинима по вашој жељи.

Foto: Jutjub/Printskrin/Uvek Ukusno
Толико су укусне и заситне да вам неће недостајати месо.
Паприке са кромпиром и луком
САСТОЈЦИ:
- Паприка (Код мене је била предходно замрзнута)
- Кромпир
- Празилук
- Црни лук
- Бели лук
- Пиринач
- Першун
- Шаргарепа
Паприке се напуне наведеним састојцима, мере су произвољне и пеку се под фолијом око сат времена а након тога уклоните фолију и печете још неких 15ак минута да порумене. Уколико сте љубитељ сафта додајте мало више воде или сока од парадајза.

Foto: Jutjub/Printskrin/Uvek Ukusno
____________________________________________________________________________________
Паприке са шампињонима и пиринчем
САСТОЈЦИ:
- Црни лук
- Бели лук
- Шаргарепа
- Шапињони
- Пиринач
Исти поступак као и за претходни рецепт. Додајте и зачине попут мајчине душице, слатке паприке и босиљка за богатији укус.

Foto: Jutjub/Printskrin/Bilja Biki
Пријатно!
(Стил)

"ПОЈЕДОХ СЕ ЖИВ, ИЗЛУДЕ МЕ ТО" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до понедељка
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је из Чачка о отварању ауто-пута до Пожеге.
03. 07. 2025. у 11:49

"МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ" Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи
ЈУЖНА Европа суочава се са жестоким топлотним таласом - температуре прелазе 40 степени Целзијуса, а у шпанској покрајини Уелва измерено је рекордних 46 степени, што је највиша јунска температура у историји земље. Истовремено, Италија, Грчка, Португалија и Западни Балкан такође бележе рекордне врућине, праћене шумским пожарима и људским жртвама.
01. 07. 2025. у 11:45

НЕМА КАМЕРА, РАДАРА, НИ ПОЛИЦИЈЕ: У Србији уведен НОВ НАЧИН мерења брзине - казне стижу на кућну адресу
СИСТЕМ који фунционише потпуно аутоматски.
03. 07. 2025. у 19:09
Коментари (0)