ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ СА СИРОМ И ЈАЈИМА ГОТОВЕ ЗАЧАС: Када их пробате, на оне са месом ћете заборавити

Новости онлајн

06. 09. 2023. у 17:00

РЕЦЕПТ за пуњене паприке са сиром је једна од најлепших који сте пробали, праве се лако, а одличне су и за оне на дијети!

ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ СА СИРОМ И ЈАЈИМА ГОТОВЕ ЗАЧАС: Када их пробате, на оне са месом ћете заборавити

Foto: Jutjub/Printskrin/Kuvajmo lako

Пуњене паприке са сиром и јајима је врло брз, а преукусан оброк - можете га искористити како за ручак, тако и за вечеру.

Топе се у устима, а праве се врло лако, те није потребна посебна вештина у кухињи.

Начин припреме:

Паприке издубити и очистити од семенки. Сир измрвити, додати јаја, и мало соли ако сир није довољно слан. Такође и киселу павлаку. Све помешати заједно.

Паприке напунити надевом и слагати у плех посут уљем. Сложене паприке прелити такође уљем и ставити у рерну загрејану на 220 Ц, када се паприке запеку од горе. Окренути их и смањити температуру на 200 Ц. Пећи док се не запеку и са друге стране.

(Стил)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВЕЛИКА ПРОМЕНА У ШКОЛАМА У СРБИЈИ: Од данас ништа неће бити исто, односи се на родитеље

ВЕЛИКА ПРОМЕНА У ШКОЛАМА У СРБИЈИ: Од данас ништа неће бити исто, односи се на родитеље

РОДИТЕЉИ школараца у Србији од данас добијају аутоматска звучна обавештења када наставник у електронски дневник упише изостанак детета са часа или нову оцену. Мада су деца годинама налазила начине да не кажу родитељима баш сва дешавања у школи, то сада више неће бити могуће.

17. 04. 2025. у 11:29

Коментари (0)

Са панела „ЕТС и ЦБАМ – шта је за Србију и регион боље?“ ОИЕ инвестиције шанса за преговоре са ЕУ