РУЧАК ЗА ДАНАС: Канелони са спанаћем - италијанско јело којем је тешко одолети
09. 11. 2023. у 12:00
УКОЛИКО тражите ново јело да освежите свој јеловник, предлажемо стари италијански рецепт за канелоне са спанаћем.
Повезане вести
ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ СА БУНДЕВОМ: Рецепт који морате пробати
Сезона бундева је у пуном јеку! Напуните њима паприке и припремите праву јесењу гозбу.
05. 10. 2024. у 09:00
РЕЦЕПТ ЗА КРОМПИР НА ПОРТУГАЛСКИ НАЧИН: Додајте му ове намирнице и уживаћете у укусу
Кромпир на португалски начин је попут пице, само још укснији.
06. 10. 2024. у 07:00
МУСАКА ОД МАКАРОНА: Ручак од намирница које већ имате у кухињи је увек најједноставније и најукусније решење
Никад бржа припрема хранљивог и укусног ручка који се обожава.
05. 10. 2024. у 11:00
ПАШТИЦАДА: Далматински рецепт за јело од меса које се топи под непцима
Када се спомене паштицада многима одмах на ум падне укусно јело од меса, које се крчка дуго и полако, али гарантује такав спој укуса на који је једноставно немогуће остати имун.
01. 10. 2024. у 15:32
НАПРАВИТЕ СУПЕР УКУСАН РУЧАК: Пилетина са грашком и печуркама у кремастом сосу
Пилетину можете да направите и од остатке пилетине, а оброк је баш гурмански и обилан.
01. 10. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
НАЈЛЕПШИ РЕЦЕПТ ЗА ЛОНДОНЕРЕ: Штанглице које обожавају све генерације
Старински колачићи - лондонске штанглице, одушевиће вас укусом.
06. 10. 2024. у 14:00
САЛАТА ОД ЦРВЕНОГ КУПУСА: Савршен додатак сваком оброку
Салата од црвеног купуса се динста, има доста зачина и разликује се од уобичајених прилога.
06. 10. 2024. у 11:00
ЧОРБА ОД СУШЕНОГ ГРАШКА СА ПОВРЋЕМ: Идеална топли оброк за престојеће хладније дане, греје и окрепљује душу
Ако сте у недоумици коју чорбу да спремите ово је наша препорука.
06. 10. 2024. у 09:00
РЕЦЕПТ ЗА КРОМПИР НА ПОРТУГАЛСКИ НАЧИН: Додајте му ове намирнице и уживаћете у укусу
Кромпир на португалски начин је попут пице, само још укснији.
06. 10. 2024. у 07:00
РАС МАЛАИ: Ево како да спремите једну од најпознатијих индијских посластица
Богат мирис, још богатији укус!
05. 10. 2024. у 13:00
Коментари (0)