ИДЕАЛАН ПОСНИ РУЧАК ЗА КРСТОВДАН: Пробајте мусаку са боранијом, печуркама и пиринчем, сигурно је по укусу целе породице
17. 01. 2024. у 13:00
Сутра је Крстовдан, једе се посно, па је идеално да пробате овај рецепте. Наш предлог је мусака са боранијом, пиринчем и печуркама.
Повезане вести

7 ПОСНИХ ПРЕДЛОГА ЗА РУЧАК, ЗА 7 ДАНА У НЕДЕЉИ: Најлепши специјалитети у којима можете уживати током Васкршњег поста
Почео је велики Васкршњи пост и ако сте међу онима који посте цео пост сигурно трагате за рецептима који се брзо спремају, укусни су и хранљиви.
10. 03. 2025. у 09:00

ПАТЛИЏАН САЛАТА СА СВЕТЕ ГОРЕ: Познатија као мелиџано салата, је један од најукуснијих рецепата грчке кухиње
Плави парадајз који се врло бојажљиво користи у српском кулинарству, у Грчкој седи на трону и сјајан је у њиховој мусаки.
05. 03. 2025. у 13:30Jована Васић

ПОСНЕ ПРОЈИЦЕ: Лаке за спремање, а идеалне за доручак или вечеру
Ако немате идеју шта спремити у току поста, пројице су увек добро решење.
08. 03. 2025. у 07:00Јована Васић

ПОСНА СУПА ОД СПАНАЋА СА ОРАСИМА: Рецепт из Хиландарског кувара
Ускршњи пост, као и сваки други, подразумева одређене рестрикције у исхрани. Многима то прилагођавање није лако, али уз дивне рецепте из Хиландарског кувара посне хране, све је лакше!
05. 03. 2025. у 11:00Jована Васић

НЕПРЕВАЗИЂЕНА ПОСЛАСТИЦА: Посна маркиза торта, савршен спој кекса и чоколаде
Непечена посластица раскошног укуса који се памти, а класик без премца.
05. 03. 2025. у 12:00Јована Васић
Најновије из рубрике

ДОМАЋИ КРЕМ ОД БАДЕМА: Посни намаз савршеног укуса који се памти, а прави рај за непца
Можете да га мажете на хлеб или додате као прилог омиљеном десерту.
12. 04. 2025. у 16:00

СА ШМЕКОМ СЛАНИНИЦЕ: Домаћински кељ
Ако волите да једете кашиком, али вам непцима прија и укус роштиља, овај спој кеља са сланиницом прави је избор за вас.
12. 04. 2025. у 14:30

ПРАВА РАПСОДИЈА УКУСА: Необичан ролат правићете редовно
Сви укућани ће га обожавати.
12. 04. 2025. у 13:00

МЕРМЕРНА ЈАЈА СА ЛУКОВИНОМ: Једноставна и лака техника, а резултат је феноменалан (ВИДЕО)
Постоји безброј техника за фарбање јаја, а ми за вас издвајамо једну од најлепших.
12. 04. 2025. у 11:30

ДОМАЋА ЧОРБА СА МЕСОМ, ПОВРЋЕМ И БУЛГУР ПШЕНИЦОМ: Рецепт за укус као из ресторана
Ова чорба је право јело „на кашику“ — топла, богата и заситна, са комадима сочне говедине, поврћем и булгуром који даје благу орашасту ноту и одличну текстуру. Идеална је за породични ручак или вечеру, нарочито кад је потребно нешто конкретно, али здраво.
12. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)