ДИМЉЕНА БУТКИЦА И КРОМПИР: Прави се лако, месо се топи у устима
18. 04. 2024. у 11:00
Наш предлог за данашњи ручак.
Повезане вести
ПЉЕСКАВИЦЕ ОД КРОМПИРА: Када пробате ову другачију верзију, месо вам уопште више неће недостајати (ВИДЕО)
Укусно јело које ће вас одушевити.
19. 12. 2024. у 07:00
ПРАВИ ГУРМАНСКИ РУЧАК: Запечени кромпир са сиром и сланином
Јела са кромпиром нам никада неће досадити.
02. 12. 2024. у 09:00
РЕЦЕПТ ЗА КРОМПИР НА ПОРТУГАЛСКИ НАЧИН: Додајте му ове намирнице и уживаћете у укусу
Кромпир на португалски начин је попут пице, само још укснији.
06. 10. 2024. у 07:00
ПОХОВАНИ ПИРЕ КРОМПИР: Споља хрскав, изнутра мекан, толико укусан да ћете уживати у сваком залогају
КРОМПИР је поврће које можете да спремате на различите начине и свако јело је једнако укусно.
30. 09. 2024. у 08:00
САВРШЕН СПОЈ МЕСА И КРОМПИРА: Пробајте овај старински рецепт за преукусну мусаку, од ње нема боље
Савршен спој меса и кромпира, спремите омиљени домаћи специјалитет који враћа у детињство.
26. 09. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
НОВОГОДИШЊЕ ЈЕЛКИЦЕ СА КРЕМ СИРОМ: Прелепо предјело које одузима дах (ВИДЕО)
Новогодишње јелкице са крем сиром савршене су за новогодишњу трпезу.
26. 12. 2024. у 07:00
КАКО НА НАПРАВИТЕ НОВОГОДИШЊЕ МАКАРОНСЕ: Слатки колачићи који освајају на први залогај
Макарони су популарни француски колачићи, које воле људи широм света. Уз мало декорације биће савршени новогодишњи колачи.
25. 12. 2024. у 13:00
ПРАЗНИЧНА САЛАТА У ОБЛИКУ ЈЕЛКЕ: Декоративно и укусно, савршен додатак трпези за предстојеће празнике (ВИДЕО)
На новогодишњој трпези је веома лепо видети укусне и декоративне залогаје као што је овај који смо припремили за вас.
25. 12. 2024. у 11:00
ПОСНЕ ВАНИЛИЦЕ ПО БАКИНОМ РЕЦЕПТУ: Подједнако укусне као и мрсне
Веома лако се праве, а док их будете пекли, замирисаће цела кућа.
25. 12. 2024. у 09:00Новости онлине
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ТЕСТО ЗА ПИЦУ: Лако се прави, а још брже једе
Уместо да купујете тесто за пицу у продавници, можете да направите домаће код куће и укус ће бити фантастичан.
25. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)