ТАРТАР БИФТЕК: Јело које свакога оставља без даха
Постоји храна коју најчешће можете јести у ресторану, али уколико се фокусирате на њену припрему, врло лако то можете имати и на својој трпези.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 500 г свежег јунећег бифтека
- 2 жуманцета
- 2 кашике сенфа
- 1 главица црног лука
- 4 инћуна
- 2 кашичице парадајз-пиреа
- 1 кашичица соја-соса
- 2 кашике маслиновог уља
- неколико кришки багета
- мало путера
- 2 кашике коњака
- 60 г капара
- 3 кисела краставчића
- со, бибер
- сецкани першун
Припрема:
Месо оштрим ножем исеците на што ситније комаде. Исто урадите са инћунима, капаром, першуном и киселим краставцима. Све то сједините у једну чинију.
Кришке багета премажите са мало путера и препеците.
Црни лук исеците на шните, па додајте смеси од меса, као и коњак, маслиново уље, соја-сос, парадајз-пире, жуманца и сенфа.
Све лепо рукама или виљушком израдите смесу и послужите уз препечен хлеб. Пријатно!
(оna)
Препоручујемо

ПИЛЕТИНА СА МЛАДИМ КУПУСОМ И ПОВРЋЕМ: Прави се лако и брзо, а укус је изванредан
08. 05. 2024. у 14:00

РОЛОВАН СВИЊСКИ ВРАТ: Сласни специјалитет за право гурманско задовољство
07. 05. 2024. у 11:40

"ПОЈЕДОХ СЕ ЖИВ, ИЗЛУДЕ МЕ ТО" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до понедељка
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је из Чачка о отварању ауто-пута до Пожеге.
03. 07. 2025. у 11:49

"МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ" Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи
ЈУЖНА Европа суочава се са жестоким топлотним таласом - температуре прелазе 40 степени Целзијуса, а у шпанској покрајини Уелва измерено је рекордних 46 степени, што је највиша јунска температура у историји земље. Истовремено, Италија, Грчка, Португалија и Западни Балкан такође бележе рекордне врућине, праћене шумским пожарима и људским жртвама.
01. 07. 2025. у 11:45

ТО ЈЕ ГЛАВНИ ИЗВОР ПРИХОДА: Ево чега Тони није хтео да се одрекне након развода од Драгане
ДРАГАНА је остала власница телевизије и дворца у Бечу.
03. 07. 2025. у 08:04
Коментари (0)