НУДЛЕ СА БЕЛИМ МЕСОМ И ПОВРЋЕМ У СОЈА СОСУ: Азијска кухиња нам увек доноси обиље укуса и арома, па је тако и са овим нудлама
Нудле су идеалне за комбиновање са зачинима и поврћем по жељи.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 300 г нудли
- 2 тиквице
- 3 шаргарепе
- 1 целера
- 1 црвена паприка
- 1 зелена паприка
- 200 г кукуруза шећерца
- 250 г шампињона
- 1 пилећи филе
- 1 главица љубичастог купуса
- уље по жељи
- соја сос
- 1 празилук
- со и бибер по укусу
Припрема:
Прво скувајте нудле према упутству на паковању. Пилећи филе и поврће (купус, тиквице, паприку, шаргарепу и целер) исецкајте на танке тракице, по дужини. Загрејте уље у тигању и пропржите празилук, па додајте месо и пржите га око 5 минута, или док не порумени. Након тога додајте шампињоне и након што пусте воду пржите их још пар минута.
Нудле су идеалне за све врсте комбинација и укуса, па слободно експериментишите.
(stvarukusa/mondo)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо

ДРЖАВА ОДРЕДИЛА ОГРОМАН ПОРЕЗ ЗА КУЋУ ЖЕЉКА МИТРОВИЋА: Ево колико мора да плаћа
ДРЖАВА је одредила огроман порез за кућу Жељка Митровића.
01. 04. 2025. у 14:12

ПРОЦУРИО ПОВЕРЉИВИ ДОКУМЕНТ ИЗ ПЕНТАГОНА: Европа нек се брани сама у случају руског напада, друга држава је главна претња
СУПРОСТАВЉАЊЕ руској агресији, некада једна од кључних тачака Националне одбрамбене стратегије из 2022. године током администрације Џозефа Бајдена, три године касније више није међу најважнијим приоритетима Сједињених Америчких Држава.
01. 04. 2025. у 12:17

ЈЕДАН РАКИЈА, А ДРУГИ... Нећете веровати КАКО се зову пси новог амбасадора САД у Србији Марка Брновића
МАРК Брновић је увек поносно истицао своје порекло, уосталом ћерке му се зову - Милена и Софија.
31. 03. 2025. у 19:31
Коментари (0)