Сви љубитељи меса се једногласно слажу - гурманска пљескавица је најлепше јело са роштиља!
Повезане вести
ЗАПЕЧЕНЕ ЊОКЕ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Јело које ће вас задивити савршеном комбинацијом укуса
Ако немате идеју шта да спремите за ручак или вечеру, запечене њоке са млевеним месом у парадајз сосу су наш предлог.
28. 09. 2024. у 10:00
САВРШЕН СПОЈ МЕСА И КРОМПИРА: Пробајте овај старински рецепт за преукусну мусаку, од ње нема боље
Савршен спој меса и кромпира, спремите омиљени домаћи специјалитет који враћа у детињство.
26. 09. 2024. у 07:00
КРОКЕТИ ОД КРОМПИРА СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Хрскави споља и пуни фила, а одлични су и када се охладе
Крокети од кромпира су увек сјајан начин да направите јело од једноставних састојака, а да притом буде савршено укусно.
11. 09. 2024. у 14:33
УКУСНА И ДРУГАЧИЈА: Мусака од старог хлеба
Брзински ручак који ће да обожава цела породица.
05. 09. 2024. у 12:00
ОВАКО ГА ЈОШ НИСТЕ СПРЕМАЛИ: Запечени пире кромпир са млевеним месом
Комбинација која ће вас сигурно оставити без даха.
05. 08. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
ПРЕУКУСНА САЛАТА ОД ЦВЕКЛЕ И ЈАЈА: Богатог је укуса, савршена за све прилике
Направите нешто другачију салату од цвекле која ће одушевити ваше госте.
07. 11. 2024. у 15:32
РАФАЕЛО ОД САМО ТРИ САСТОЈКА: Неодољиве куглице од кокоса
Рафаело куглице су идеалне за све прилике, а овај рецепт од само три састојка учиниће да их направите одмах.
07. 11. 2024. у 12:13
ДОМАЋА СУПА СА КНЕДЛАМА: Рецепт који греје душу
Супа јача имунитет и препоручује се да се једе најчешће током хладних дана, а када су у питању породични ручкови, не може се проћи без ње на менију.
07. 11. 2024. у 09:30
ТРАДИЦИОНАЛНА ГИБАНИЦА: Уживаћете у сваком залогају, према рецепту наших бака
Сочна пита распаметиће и оне избирљиве.
07. 11. 2024. у 07:00
РЕЦЕПТ ЗА ШЕРБЕТ: Напитак који ће вас угрејати, а можда и смирити кашаљ
Јесењи дани већ траже напитке који ће нас угрејати и улепшати ново годишње доба. Много је рецепата за ђаконије у овом периоду које су нам оставиле наше баке, а један од њих је и шербет.
06. 11. 2024. у 18:58
Коментари (0)