Можете да га направите за 15 минута или мање и послужите са смеђим пиринчем или нудлама. Рецепт за ово једноставно, али и егзотично јело са индијским орасима, пуно је укуса.
Повезане вести
ТАКО ЈЕДНОСТАВАН И ОДЛИЧАН РУЧАК: Комбинација паленте, поврћа и сира
Када немате пуно времена за кување овај рецепт је одличан избор.
15. 09. 2024. у 10:00
РЕЦЕПТ ЗА ЂУВЕЧ КАКАВ СУ СПРЕМАЛЕ НАШЕ БАКЕ: Јело које увек успе
Ђувеч је једно од оних јела за које вам није потребно ни велико искуство ни много времена за припрему. Идеалан је ручак на кашику, а задовољиће непца и љубитеља меса и поврћа.
29. 07. 2024. у 21:00
КАСЕРОЛА СА ПОВРЋЕМ: Ручак за пожелети
Здрави оброци су пожељни током лепших и топлих дана. Исто тако, потребни су нам витамини и протеини, па је тако протеинска касерола са поврћем прави избор за породични оброк.
23. 07. 2024. у 14:00
РАТАТУЈ: Неодољиво укусно јело за целу породицу
Француска кухиња је међу најукуснијим на свету, а рататуј је баш један од најпознатијих јела. Рецепт за рататуј је толико укусан, да просто нећете моћи да му одолите.
17. 07. 2024. у 18:00
САВРШЕНО ЛЕТЊЕ ЈЕЛО: Мусака од поврћа и сира, изгледа фантастично, а и укус ће вас распаметити
Уколико немате идеју за данашњи ручак, ово је идеалан рецепт који ће одушевити целу породицу.
30. 06. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
КРЕМ РОЛАТ: Колач који се прави лако, а одушевљава све госте
Ролат од крема савршен за сваког госта, али и домаћина.
19. 09. 2024. у 15:45
ДОМАЋИ ШВЕПС: Ово освежавајуће пиће је још укусније када га сами направите
Диван, освежавајући, сок који ће вам се допасти.
19. 09. 2024. у 15:22
ГУРМАНЛУК ЗА ПЕТИЦУ: Преукусне телеће шницле у вину
Телеће шницле су уз додатак вина и бујона много сочније.
19. 09. 2024. у 13:14
КИФЛИЦЕ СА СИРОМ И ШУНКОМ: Ко ће им одолети
Ове кифлице са шунком и сиром брзо су готове јер не захтевају да се тесто диже, већ је потребно умесити, обликовати и филовати кифлице. Уместо сувог квасца користи се прашак за пециво, али нема разлике у укусу и мекоћи.
19. 09. 2024. у 12:00
ПИХТИЈЕ ОД ПИЛЕЋЕГ МЕСА И ПОВРЋА: Разликују се од класичних, али укусом нимало не заостају
Ове морате да пробате јер се праве од другачијих састојака.
19. 09. 2024. у 11:21
Коментари (0)