БАТАЦИ КОЈИ СЕ ЛЕПЕ ЗА ПРСТЕ: Зачињени и хрскави, а изнутра савршено печени и меки
Тако сочни да се топе у устима.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 7 већих батака
- 1 кашичица љуте паприке
- 1 прстохват листова мајчине душице
- црни бибер по укусу
- 60 мл уља
- неколико капи лимуна
- со по укусу
Припрема:
Батаке прво оперите у сирћетној води и оцедите их на плеху, посолите и зачините, па их попрскајте са неколико капи лимуна. У плех за печење сипајте уље додајте батаке и пеците на 200 степени, 1 до 1 и по сат. Извадите из рерне и сервирајте.
(stvar ukusa)
Препоручујемо

"БОРИЋЕМО СЕ ДО КРАЈА И АНЕКТИРАТИ ЈОШ ДВЕ ОБЛАСТИ" Кијев открио како су се Руси понашали на преговорима
ШЕФ руске делегације на разговорима у Истанбулу Владимир Медински рекао је током преговора у Истанбулу да је Русија спремна да се бори до краја против Украјине, као и да ће "анексирати Сумску и Харковску област", изјавио је заменик украјинског министра спољних послова Сергеј Кислица који је учествовао у преговорима 16. маја.
18. 05. 2025. у 09:44

ИНЦИДЕНТ У ДРУГОМ КРУГУ ИЗБОРА У РУМУНИЈИ: Полиција извела председничког кандидата са бирачког места (ВИДЕО)
РУМУНСКИ председнички кандидат и лидер националистичке странке Алијанса за уједињење Румуна Ђорђе Симион и фаворит на прошлогодишњим поништеним изборима, Калин Ђорђеску, полиција је извела са бирачког места у Могошоаји (предграђу Букурешта).
18. 05. 2025. у 09:54

ОСВОЈИЛА ЕВРОСОНГ: Ко је Српкиња из Кладова Теодора Шпирић
ТЕОДОРА Шпирић је заправо веома искусна евровизијска такмичарка.
18. 05. 2025. у 09:01
Коментари (0)