Пилетину можете да направите и од остатке пилетине, а оброк је баш гурмански и обилан.
Повезане вести
ПОХОВАНИ ПИРЕ КРОМПИР: Споља хрскав, изнутра мекан, толико укусан да ћете уживати у сваком залогају
КРОМПИР је поврће које можете да спремате на различите начине и свако јело је једнако укусно.
30. 09. 2024. у 08:00
ПУЊЕНЕ КИСЕЛЕ ПАПРИКЕ: Овакве до сад нисте пробали
Направите мало другачији ручак.
02. 09. 2024. у 18:11
САЛАТА ОД ПЕЧЕНИХ ПАПРИКА СА СИРОМ И ПАВЛАКОМ: Кремаста и једноставна, а за све прилике
Овако припремљена салата је одлична уз печење, али и рибу.
30. 09. 2024. у 07:00
ШАМПИЊОНИ СА СИРОМ И ПРАЗИЛУКОМ: Одличан избор за супер ручак, уверите се и сами
Ово је здрав и укусан оброк који се веома брзо спрема.
29. 09. 2024. у 09:00
САВРШЕН СПОЈ МЕСА И КРОМПИРА: Пробајте овај старински рецепт за преукусну мусаку, од ње нема боље
Савршен спој меса и кромпира, спремите омиљени домаћи специјалитет који враћа у детињство.
26. 09. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ТОРТА ОД ШАРГАРЕПЕ: Наранџаста посластица за сваку прилику
За свега пар минута торта од шаргарепе.
01. 10. 2024. у 10:00
ЈЕДНОСТАВНИ РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесења посластица која ће вас одушевити
Једино што ће вам одузети време приликом припреме кестен пиреа јесте љуштење. Али све има своју цену. На љуске ће вам отићи око 30 одсто масе, па уколико желите да направите већу количину кестен пиреа, узмите то у обзир.
01. 10. 2024. у 08:00
САЛАТА ОД ПЕЧЕНИХ КРОМПИРА СА КИСЕЛИМ КРАСТАВЧИЋИМА И ЗАЧИНСКИМ БИЉЕМ: Кад је будете пробали, заборавићете све друге салате
Ова салата је препуна укуса и савршено ће да се уклапа уз неко друго јело, као прилог, или пак можете да је једете саму.
01. 10. 2024. у 07:00
СКРОЗ ДРУГАЧИЈЕ ОД СРБА: Како Руси киселе купус - и никад им се не квари
КИСЕЛИ купус је омиљени специјалитет када је реч о зимници код Срба, а тек да видите како га спремају Руси, пашћете у несвест!
30. 09. 2024. у 18:29
ПОХОВАНИ ПИРЕ КРОМПИР: Споља хрскав, изнутра мекан, толико укусан да ћете уживати у сваком залогају
КРОМПИР је поврће које можете да спремате на различите начине и свако јело је једнако укусно.
30. 09. 2024. у 08:00
Коментари (0)