ЈЕДНОСТАВНЕ И ЗДРАВЕ: Брз рецепт за пуњене паприке са пилетином
Уживајте у паприкама запеченим у рерни са млевеном пилетином, оброк за који нећете морати да потрошите много новца.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 2 велике црвене паприке
- 230 г млевене пилетине
- 236 г куваног пиринча
- 60 г сецканог лука
- 1 чен белог лука, ситно исецканог
- ½ кашичице млевеног црног бибера
- ½ кашичице соли
- 240 мл парадајз соса
- 180 г исецканог младог сира
Припрема:
За пуњене паприке прво загрејте рерну на 175 степени С. Одсеците врхове паприка, очистите паприке и ставите их на страну.
Помешајте млевену пилетину, пиринач, црни лук, бели лук, црни бибер и со у чинији. Убаците мешавину пилетине у паприке и прелијте парадајз сосом. Пеците у загрејаној рерни 45 минута. Поспите паприке сиром и наставите да печете још 15 минута.
(stvarukusa)
Препоручујемо

ШПАГЕТИ НА ТОСКАНСКИ НАЧИН С ПИЛЕЋИМ МЕСОМ: Лагано јело, богатог укуса
05. 12. 2024. у 12:00

СОЧНЕ СВИЊСКЕ ШНИЦЛЕ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Рецепт који ће вас оборити са ногу
04. 12. 2024. у 09:00

ВАРИВО ОД КЕЉА: Одличан ручак на кашику, кад га спремите, имаћете ручак за два дана
29. 11. 2024. у 13:00

"НА СТОЛУ СУ РАТНИ ПРЕДЛОЗИ, БРИСЕЛ ХОЋЕ РАТ!" Орбан се хитно јавио из Копенхагена
МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан навео је из Копенхагена, где учествује на самиту Европске политичке заједнице, да је ситуација озбиљна и да се на столу налазе, "отворени, ратно оријентисани предлози".
02. 10. 2025. у 08:59

(МАПЕ) ОВАКО ЋЕ СЕ КРЕТАТИ НЕВРЕМЕ У СРБИЈИ: Погледајте из часа у час, стижу снег и киша (ФОТО)
ПОГЛЕДАЈТЕ како ће се ледени облак кретати над Србијом и које крајеве кад погађа невреме. Данас и сутра облачно са кишом и хладно, осим на северозападу Војводине где ће се задржати суво време, најавио је РХМЗ.
02. 10. 2025. у 10:47

ВЕДРАНА ОГОРЧЕНА: "Пилић је био хришћанин! Срамота за Сплит, само мртав Пилић може бити - велики Пилић"
ХРВАТСКИ тениски ас Никола Пилић преминуо је у 87. години живота у Ријеци, а сахрањен је протеклог викенда у Опатији, граду у којем је провео последње дане живота.
02. 10. 2025. у 07:20
Коментари (0)