СВИЊСКИ ВРАТ СА КАЈМАКОМ И ПАПРИКАМА: Држаће вас дуго ситим, а сјајан је предлог и за свечану трпезу

Јована Васић

27. 12. 2024. у 09:00

Сочни специјалитет који ћете обожавати, месо се лепи за прсте.

СВИЊСКИ ВРАТ СА КАЈМАКОМ И ПАПРИКАМА: Држаће вас дуго ситим, а сјајан је предлог и за свечану трпезу

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 1,2 кг свињског врата
  • 50 мл уља
  • 1 кашика сувог зачина
  • 2 чаше воде
  • 1 кашика меког брашна
  • 4-5 црвених печених паприка
  • 2 чена белог лука
  • 100 г кајмака

Припрема:
Месо исеците на шницле, зачините, ставите у тепсију, прелијте с мало воде и пеците на 200 степени сат времена. Исецкајте паприке, помешајте са кајмаком, премажите преко меса, па вратите у рерну на десетак минута да се све лепо запече.

(trpeza)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ПИТАЊЕ ЈЕ ДАНА КАДА ЋЕ ОТВОРЕНО ДА УБИЈАЈУ НА УЛИЦИ Вучић: Земља нам је у великој опасности, банда влада улицама! Победићемо ово зло заједно

ПИТАЊЕ ЈЕ ДАНА КАДА ЋЕ ОТВОРЕНО ДА УБИЈАЈУ НА УЛИЦИ Вучић: Земља нам је у великој опасности, банда влада улицама! Победићемо ово зло заједно

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се нацији из Палате Србија после четири дана узастопног блокадерског дивљања и напада на објекте, полицију и грађане. Поручио је да је питање дана када ће блокадери да отворено убијају на улици, јер им је само то преостало. Рекао је да ће се у наредним данима чинити да се држава повукла, а онда ће показати сву своју одлучност и искористити сва средства на располагању да се врати поредак и мир у земљу. Са народом и грађанима заједно, победићемо ово зло, поручио је Вучић.

17. 08. 2025. у 12:14 >> 12:44

Коментари (0)

ДЕЛИЈЕ У ШОКУ: Не могу да верују ко је погинуо