СТАРИ СРПСКИ РЕЦЕПТ: Пуњена вешалица је преукусна и свима успева

Јована Васић

18. 01. 2025. у 09:00

Иако можда делује, није је тешко направити.

СТАРИ СРПСКИ РЕЦЕПТ: Пуњена вешалица је преукусна и свима успева

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 150 г свињетине (каре)
  • зачинска мешавина
  • 50 г качкаваља
  • 10-15 г сланине
  • 1-2 краставца
  • свињска марамица

Припрема:

Свињски каре добро истуците тучком за месо. Зачините зачинском мешавином по жељи. Исецкајте качкаваљ, сланину и краставце. Напуните месо, заролајте и замотајте у свињску марамицу. Пеците на роштиљу 20 минута уз окретање. Посолите и побиберите према жељи. Послужите уз млади пекарски кромпир.

(trpeza)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

БОТОВИ ВОДЕ СЛЕДЕЋИ БИКОВСКИ ТРЕНД ЗА МЕМЕ КРИПТОВАЛУТЕ – Снортер даје предност дегенима, ICO  премашио 1 милион долара